Χαρίτσης: Απαράδεκτες εικόνες με ΜΑΤ να επιτίθενται σε νέους στην Αγ. Παρασκευή

«Οι χθεσινές απαράδεκτες εικόνες με τα ΜΑΤ να επιτίθενται με χημικά σε νέους στην Αγία Παρασκευή αναδεικνύουν την υποκρισία της κυβέρνησης»

“Απαράδεκτες” χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης τις χθεσινές εικόνες των επεισοδίων στην Αγ. Παρασκευή σε δήλωσή του μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Είναι αυτονόητο πως όλοι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή συνωστισμού, καθώς η πανδημία προφανώς δεν έχει λήξει και ο κίνδυνος παραμένει”, σημειώνει ο Αλ. Χαρίτσης, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι “οι χθεσινές απαράδεκτες εικόνες με τα ΜΑΤ να επιτίθενται με χημικά σε νέους στην Αγία Παρασκευή αναδεικνύουν την υποκρισία της κυβέρνησης“.

“Δεν είναι δυνατόν να κουνάει το δάχτυλο για άσκοπη συνεύρεση των νέων σε μία πλατεία, την ίδια ώρα που επιμένει στο επικίνδυνο άνοιγμα των σχολείων”, συνεχίζει και καταλήγει, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως “επιχειρεί να καλλιεργήσει μια εικόνα επίπλαστης κανονικότητας, αγνοώντας τις εύλογες ανησυχίες γονέων και καθηγητών και οδηγώντας τελικά παιδιά και νέους σε μεγαλύτερο συνωστισμό στις αίθουσες και στα σχολικά προαύλια”.