Χάρης Τζωρτζάκης: «Το χειρότερο είναι ότι φοβάμαι να γράψω το όνομα του επιχειρηματία»

Η τοποθέτηση του ηθοποιού Χάρη Τζωρτζάκη για την εισβολή στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου. 

χαρης τζωρτζακης

Ο Χάρης Τζωρτζάκης έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές στα κοινωνικά δίκτυα για τις γυναικοκτονίες, το κίνημα me too, την πολιτική της κυβέρνησης και αρκετά άλλα ζητήματα της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά, σχολίασε το απίστευτο περιστατικό στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου και θυμήθηκε μία αντίστοιχη ιστορία από το παρελθόν.  

«Πριν από μερικά χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε να κατέβει από το Εθνικό Θέατρο η παράσταση «Ισορροπία του Nash» επειδή στην παράσταση ακουγόταν ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού. Η παράσταση λογοκρίθηκε και ο τότε διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, διορισμένος από το ΣΥΡΙΖΑ σημειωτέον, υπέκυψε στις πιέσεις και κατέβασε την παράσταση.

Χθες βράδυ επί πρωθυπουργίας πλέον Κυριάκου Μητσοτάκη εντεταλμένοι τραμπούκοι εισέβαλαν στο θέατρο που παίζεται η παράσταση του ηθοποιού-κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου και διέκοψαν την παράσταση αρνούμενοι τη σάτιρα του καλλιτέχνη για γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία της χώρας.

Και τα δυο περιστατικά αποτελούν καταφανή παραβίαση της ελευθερίας του λόγου. Η πραγματική κατάλυση όμως κάθε έννοιας ελευθερίας και κράτους δικαίου ξέρετε ποια είναι;

Ότι εγώ φοβάμαι να γράψω το όνομα του επιχειρηματία. Πραγματικά φοβάμαι. Και ποιο πολίτευμα στηρίζεται πάνω στο φόβο των πολιτών;

σσσσσσσσσσσσσς..πιο σιγά, μας ακούνε….».

 

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

μονα

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

Η Microsoft επέλεξε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του νέου εργαλείου…

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…