Χάος στην κηδεία του Μαραντόνα-Τα μεσάνυχτα η κηδεία

Χάος στην κηδεία του Ντιέγκο Μαραντόνα. Τα επεισόδια ανάμεσα στο πλήθος που συγκεντρώθηκε για να απευθύνει στον Αργεντινό το ύστατο χαίρε και τις αστυνομικές δυνάμεις συνεχίστηκαν.

Enxon7aXUBUjanw

Εικόνες χάους παρατηρούνται από το πρωί στο Μπουένος Άϊρες, κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο της Αργεντινής όπου συγκεντρώνονται χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας για να αποχαιρετήσουν τον Ντιέγκο Μαραντόνα, στο σημείο που έχει τοποθετηθεί για λαϊκό προσκύνημα η σορός του. Η τελετή σταμάτησε, καθώς οι πόρτες έκλεισαν. Η σορός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μεταφέρθηκε από τις αρχές στο Salón de Pueblos Originarios (άλλο κτίριο της Casa Rosada) Σύμφωνα με τα αργεντίνικα media υπάρχουν τραυματίες, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει και σε συλλήψεις.

Τα μεσάνυχτα η κηδεία

Απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, θα γίνει τελικά η ταφή του Ντιέγκο Μαραντόνα η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Ο λόγος της αλλαγής είναι ότι η ουρά τριών χιλιομέτρων εν μέσω πανδημίας, που σχημάτισαν οι φίλοι του Αργεντινού άσου προκειμένου να προσκυνήσουν στην εκκλησία που έχει τοποθετηθεί το φέρετρο του.

Δείτε ζωντανά τι συμβαίνει στην Αργεντινή

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…