Χάνεις το σπίτι σου; είναι βήμα προς την κανονικότητα για τον Άδωνη

Η άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας είναι βήμα προς την κανονικότητα για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη. Η κανονικότητα του επιτελικού κράτους  είναι οι πλειστηριασμοί και  να  χάνει ο κόσμος το σπίτι του!  

adonis 0

Μπορεί να μην εξέπληξε κανέναν, γιατί το είπε ο Άδωνις, ή απλώς να μη βόλευε στους διθυραμβικούς τόνους -σαν τα ερωτήματα του Χαρδαλιά- για την κίνηση της κυβέρνησης να ζητήσει παράταση στο καθεστώς της προστασίας της πρώτης κατοικίας που βάζει στον πάγο για λίγους ακόμα μήνες τους πλειστηριασμούς.

Αλλά ο Γεωργιάδης δεν μπορούσε να το καταπιεί χωρίς να αφήσει μια μικρή αιχμή και το στίγμα της ιδεολογίας του.

«Δεν πιστεύω να υπάρχει αντίρρηση από θεσμούς εν μέσω κρίσης. Η άρση της προστασίας πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας αποτελούσε ένα βήμα προς την οικονομική κανονικότητα, αλλά τίποτε κανονικό δεν έχει η οικονομία μας αυτή τη στιγμή. Θα πάμε πιο πίσω στο χρόνο για να συνέλθει η οικονομία μας μετά την καραντίνα»

 

Δηλαδή ο Άδωνης θέλει να κάνει rewind να γυρίσει το χρόνο πίσω, όταν περάσει η πανδημία για να επαναφέρει την κανονικότητα της κυβέρνησης που δεν είναι άλλη από το να ασφυκτιά ο κόσμος  από τα χρέη μέχρι να χάσει το σπίτι του. Φυσικά τέτοιο κουμπί δεν υπάρχει οπότε φροντίζει από τώρα τόσο ο υπουργός Ανάπτυξης όσο και η κυβέρνηση της ΝΔ με την μείωση μισθού, με την εκ περιτροπής εργασία, με την ανάσα στους εργοδότες να κάνουν αναστολή εργασίας.  Το #Μένουμε σπίτι ίσως αποδειχθεί προφητικό για τις επόμενες ημέρες που θα έρθουν… Να  σφίξουμε το ζωνάρι και όσο αντέξουμε!

 

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…