Newsroom

Newsroom

Χαμός στον «αέρα» του ANT1 με επιστήμονα… να αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων

Εντάσεις και υψηλοί τόνοι το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 αναφορικά με την πανδημία και τους εμβολιασμούς, με καλεσμένους επιστήμονες από την  Ελλάδα και τον «Καθηγητή Δρ. Γεώργιο Ζουγανέλη», όπως ζήτησε να αναφέρεται, με την ιδιότητα του τέως καθηγητή στο Nagoya Institute of Technology από την  Ιαπωνία.

entasi ant1

Αρχικώς, ο κ. Ζουγανέλης βγήκε στο «παράθυρο» της εκπομπής, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει, καθώς δεν «έπεσε» αμέσως μετά την εμφάνιση του η κάρτα με το όνομα και την ιδιότητα που ο ίδιος είχε ζητήσει και θέσει ως προαπαιτούμενο για να μετέχει στην συζήτηση.

Στην συνέχεια και αφού λύθηκε… το τεχνικό πρόβλημα με την ιδιότητα του καθηγητή, Ζουγανέλη, ο ίδιος ερωτήθηκε αν τα εμβόλια είναι ασφαλή, με τον ίδιο να λέει  πως τα εμβόλια του τύπου mRNA  δεν είναι ασφαλή, είναι πειραματικά και δεν έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα τους, αμφισβητώντας την επιστημονική κοινότητα σε όλον τον πλανήτη.

Του απάντησε η κ. Γεωργία Γκιούλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Μικροβιολογίας ΑΠΘ, λέγοντας «παλεύουμε με έναν ιό, με την μετάλλαξη Δέλτα. Υπάρχουν εμβόλια που έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα τους εναντίον της παραλλαγής. Το μήνυμα, λοιπόν, προς όλους είναι να εμβολιαστούμε και να προστατευθούμε».

Ακολούθησε έντονος διάλογος του κ. Ζουγανέλη με τους παρουσιαστές της εκπομπής, αλλά και με τους καλεσμένους επιστήμονες,  ενώ αποκάλεσε «ψεύτη» τον Καθηγητή Γενετικής, Κώστα Τριανταφυλλίδη, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…