Χαμός στο ΚΙΝΑΛ: Σκληρή ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη κατά Γιώργου Παπανδρέου-Είναι ιστορικά απαξιωμένος

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, η Δήμητρη Λιάνη – Παπανδρέου, καταφέρεται εναντίον του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου και της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει στο πλαίσιο των εσωκομματικών διεργασιών στο Κίνημα Αλλαγής.

NewsRoom 18/10/2021 | 23:43

Θέση για τις εσωτερικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στο Κίνημα Αλλαγής παίρνει η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, κατηγορώντας τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Η κυρία Λιάνη κατηγορεί το γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, ότι «διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ», ενώ σημειώνει ότι «έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: "να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία"».


«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»! Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!»