Newsroom

Newsroom

Χαμός στην ΔΕΘ: Την «έπεσαν» στον Χατζηδάκη οι απολυμένοι των λιπασμάτων Καβάλας

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που   έπινε ανέμελα το καφεδάκι του στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην ΔΕΘ, τον είδαν κάποιοι από τους 133 απολυμένους των Λιπασμάτων Καβάλας και του εξέφρασαν την «ευχαρίστησή» τους που βρέθηκαν στο δρόμο, καθώς ήταν οι πρώτοι στους οποίους βρήκαν εφαρμογή οι ομαδικές απολύσεις...  

Από πρώτο χέρι τα άκουσε ο Χατζηδάκης στη ΔΕΘ από 130 εργαζόμενους  που συστηματικά τους εμπαίζει  για χάρη του Λαυρεντιάδη. Οι εργαζόμενοι στα Λιπάσματα Καβάλας που είδαν μπροστά τους πάνω από 130 απολύσεις το προηγούμενο διάστημα, εξέφρασαν σε πολύ έντονους τόνους την αγανάκτησή τους για την απόλυσή τους και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του υπουργείου, που λειτουργεί με τις προσταγές της εργοδοσίας (Λαυρεντιάδη)

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το voria.gr, σημειώθηκε στην οδό Αριστοτέλους, με τις δύο πλευρές να συζητούν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και τον Κωστή Χατζηδάκη να αποχωρεί από το σημείο. Σύμφωνα πάντα με το voria.gr, οι εργαζόμενοι σημείωσαν ότι η Νέα Δημοκρατία «αυτά που έλεγε ως αντιπολίτευση δεν τα τηρεί τώρα που είναι στην κυβέρνηση», φωνάζοντας πως «130 οικογένειες έχουν μείνει στον δρόμο». Κατηγόρησαν επίσης τον υπουργό ότι είναι ο πρώτος που εφαρμόζει τον νόμο ομαδικές απολύσεις, κάτι που ο Κωστής Χατζηδάκης είπε πως δεν ισχύει. 

Ας ελπίσουμε, ότι ο υπουργός να μην ζητήσει τα ρέστα…. από το κ. Κουτσούμπα.

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…