Χαμός μεταξύ Λιάγκα και Περρή για το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Εγώ που εμβολιάστηκα είμαι μαλ...κας;» (video)

Άγρια αντιπαράθεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για υποχρεωτικό εμβολιασμό και πρόστιμο 

NewsRoom 01/12/2021 | 15:46

Ένταση προκλήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή. Αφορμή αποτέλεσαν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών και ιδιαίτερα το πρόστιμο των 100 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο  Βαγγέλης Περρής σχολίασε πως η επιβολή προστίμου δεν είναι σωστό μέτρο, διότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν απομονωμένοι σε χωριά και δεν ξέρουν καν τι είναι πανδημία.

Κάπου εκεί ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε έντονα υποστηρίζοντας με αρκετό εκνευρισμό:

«Το πας λαϊκίστικα, ενώ έχει δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση και δεν το περίμενα από εσένα. Ο Μητσοτάκης δεν τους σκέφτηκε αυτούς τους ανθρώπους; Όλοι οι αντιεμβολιαστές μιλάνε για διχασμό.

Και εγώ διαφωνώ με τα 100 ευρώ. Όμως να πούμε κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μαλ...κας;

Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χαχαχα. Και αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς”. Σώπα ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Συγγνώμη, γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου και τα παιδιά μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο».

«Θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν», ήταν η απάντηση του Β. Περρή προκαλώντας ξανά την έκρηξη το Γ. Λιάγκα που ανταπάντησε:

«Αυτό είναι δικτατορία. Το ακούω και το πρωί στα ραδιόφωνα. Εκεί είναι Χίτλερ. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία».

Δείτε όλο το περιστατικό με την έντονη διαφωνία των δύο αντρών, από το 3:00 και μετά: