Χαμός με Μάνεση και συνδικαλιστή για την εστίαση-«Όχι σε εμένα αυτό το παιχνίδι»

Ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Νίκος Μάνεσης  θέλησε να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε σε ρεπορτάζ του από συνδικαλιστή, αναφορικά με την εστίαση   

Ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό του Alpha όταν ο Νίκος Μάνεσης έβγαλε on air επιχειρηματία  στην εστίαση για να μιλήσει για το πρόβλημα που υπάρχει στα μαγαζιά, καθώς δεν βρίσκουν υπαλλήλους.  Μάλιστα ο επιχειρηματίας ούτε λίγο ουτε πολύ άδειασε (με το γνωστό αφήγημα) τους εργαζομένους ότι οι απαιτήσεις τους είναι λίγο υπερβολικές κάνοντας λόγο ότι των ρωτούν ακόμα και πόσα μπουρμπουάρ θα βγάζουν. Την στιγμή εκείνη ακροατής έστειλε μήνυμα στον σταθμό , καθώς έγινε αναφορά για εργαζόμενους τεμπέληδες από τον δημοσιογράφο. «Από το να είσαι άνεργος και να ζεις από τα επιδόματα του κόβιντ, πηγαίνεις και δουλεύεις, το πολεμάς εάν αντέχεις, δεν υπάρχουν εύκολες δουλειές εκτός εαν έχεις φίλο πολιτικό και σε βάλει σε ένα γραφείο (παρελθόν, δεν συμβαίνει σήμερα) και βαράς μια σφραγίδα, τι να κάνουμε τώρα, όλες οι δουλειές είναι δύσκολες». Συνέχισε λέγοντας «Έχουν ανέβει οι μισθοί, πιάσανε το χιλιάρικο και τα χίλιαπεντακόσια, ε που αλλού να πάνε, να σε κάνουνε και μέτοχο; ή θες να δουλέψεις ή δεν θέλεις! »

 

 

Στην επιστροφή από το διαφημιστικό διάλλειμα, ο Νίκος Μάνεσης θέλησε να κρατήσει αποστάσεις αναφέροντας ότι στις δουλειές υπάρχουν και καλοί και κακοί επαγγελματίες όπως αντίστοιχα συμβαίνει και για τους εργαζόμενους. 

Με τον δημοσιογράφο να απειλεί… ότι αυτά τα παιχνίδια όχι σε εκείνος

Συγκεκριμένα είπε: «Όχι σε εμένα αυτό το παιχνίδι, ότι είμαι βαλτός της κυβέρνησης»

 

«Όλα εντάξει τώρα κυρία Βούλτεψη; Μάθατε που βρίσκονται τα πτώματα προσφύγων;» -Προσοχή σκληρές εικόνες

«Όλα εντάξει τώρα κυρία Βούλτεψη; Μάθατε που βρίσκονται τα πτώματα προσφύγων;» -Προσοχή σκληρές εικόνες

Το πτώμα ενός άντρα που εντόπισε το πρωί του Σαββάτου (13/8) μέσα στη θάλασσα το…