Χαμός με ανάρτηση κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ για τις μετεκλογικές συνεργασίες 

Αδειάζει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή φανερώνει τη κρυφή στρατηγική του κόμματος;

5459684

Το ερώτημα «τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ;» μετά τις δεύτερες εκλογές, όποτε και να γίνουν οι εθνικές εκλογές, αποτελεί αναμφίβολα σοβαρό αγκάθι στην πολιτική στρατηγική του κόμματος και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος δέχεται πυρά από πολλές πλευρές για την ατολμία του να απαντήσει στο καυτό ζήτημα… «με ποιον θα πάει;». Μάλιστα στα σχετικά ερωτήματα από δημοσιογράφους επιμένει να κάνει λόγο για «αυτόνομη πορεία», ενώ αποφεύγει συστηματικά και επίμονα να σχολιάσει το οτιδήποτε για τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Σε διαφορετική γραμμή όμως φαίνεται πως κινείται ο Μιχάλης Κατρίνης, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άναψε φωτιές με μια αμφίσημη δήλωση στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Πιστεύουμε ότι οι πολίτες μας άκουσαν και θα μας δώσουν ένα πολύ καλό ποσοστό που θα σηματοδοτεί την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οποιαδήποτε συζήτηση για μετεκλογική συνεργασία δεν έχει προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις παρά μόνο το περιεχόμενο της διακυβέρνησης», έγραψε αναλυτικά ο Μ. Κατρίνης, πυροδοτώντας σενάρια και αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Αυτό που προσάπτουν οι σύντροφοι του στον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, είναι πως με την συγκεκριμένη τοποθέτηση ουσιαστικά όχι απλά προεξόφλησε μια μετεκλογική συνεργασία και μάλιστα χωρίς προαπαιτούμενα αλλά και πως βλέπει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές σαν «προίκα» για αυτήν τη συνεργασία.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…