Χαμόγελο του Παιδιού: Σε πανικό ο Γεραπετρίτης - «Μου ζήτησε να μην δώσω άλλη δημοσιότητα» λέει ο Γιαννόπουλος

Στο πάνελ της εκπομπής βρισκόταν και η Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία έκανε ότι δεν άκουσε την καταγγελία για τον Γεραπετρίτη

NewsRoom 18/05/2022 | 12:49

Κάρφωσε τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο επικεφαλής της οργάνωσης Χαμόγελο του Παιδιού, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι του ζητήθηκε να μη δοθεί άλλη διάσταση στο θέμα.

Αναλυτικότερα, ο επικεφαλής της οργάνωσης Χαμόγελο του Παιδιού δήλωσε δημόσια ότι: «αποδεσμεύτηκα από αυτό που μου ζήτησε χθες ο κ. Γεραπετρίτης να σταματήσουμε τη δημοσιότητα από τη στιγμή που ξεκίνησε διαδικασία και συναντήσεις με φορείς χωρίς να κληθούμε εμείς»

Στο πάνελ της εκπομπής βρισκόταν και η Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία έκανε ότι δεν άκουσε την καταγγελία για τον Γεραπετρίτη.

Από τη δική της πλευρά, η υφυπουργός αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις καταγγελίες του Κώστα Γιαννόπουλου, αντέτεινε ότι δεν μπορεί να υπάρχει καμία δομή, κανένα Ίδρυμα να μην έχει κανόνες και ότι η σχετική ΚΥΑ ρυθμίζει 82 δομές και όχι μόνο«Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε ότι: «Οι προδιαγραφές είναι πρωτίστως στελέχωσης, αλλά είναι και κτηριακές. Δίνουμε έναν χρόνο για να προσαρμοστούν οι δομές σε αυτές τις προδιαγραφές. Μπορεί να έχουμε και κάποιο λάθος. Αν έχουμε, να το δούμε»