Newsroom

Newsroom

Χαλκίδα: Κοπέλα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην της σε καφετέρια – Δεν συνελήφθη ο δράστης

Η κοπέλα βρέθηκε λιπόθυμη στο πάτωμα με αρκετές μελανιές στο σώμα της

via1

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σεξιστικής βίας σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ στην παραλία Χαλκίδας, όπου κοπέλα δέχτηκε επίθεση ομής βίας από το πρώην αγόρι της.

Ο δράστης της επίθεσης εμφανίστηκε σε καφετέρια όπου η κοπέλα καθόταν με την παρέα της και αφού πέταξε τα γύρω τραπέζια κάτω, της πέταξε ποτήρια με ποτά, τη χτύπησε και την έσυρε από τα μαλλιά απομακρύνοντάς την από την παρέα της.

Όταν προσπάθησαν οι φίλοι της να τη γλιτώσουν στράφηκε εναντίον τους και μαζί με την παρέα του χειροδίκησαν και σε αυτούς, όπως αναφέρει το eviathema.gr.

Η κοπέλα μετά τη βάναυση αυτή επίθεση βρέθηκε λιπόθυμη στο πάτωμα με αρκετές μελανιές στο σώμα της, ενώ αρκετοί φίλοι και αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν να τη συνεφέρουν. Όταν βρήκε τις αισθήσεις της σοκαρισμένη φώναζε να μην καλέσουν την αστυνομία γιατί φοβόταν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άντρας έχει συλληφθεί πολλές φορές ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε αυτό στη συγκεκριμένη κοπέλα.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας, μετά από καταγγελία περαστικών.

Σύμφωνα όμως με τις ίδιες πληροφορίες, όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί να πάρουν κατάθεση από τη νεαρή κοπέλα ο άντρας την καλούσε στο κινητό ενώ βρισκόταν κοντά στο σημείο ώστε να την εκφοβίσει και να μην τους πει τι έγινε. Οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν σε συλλήψεις μετά το τέλος της κατάθεσης.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…