Newsroom

Newsroom

Χαλκίδα: 29χρονος κρατούσε όμηρο και βίαζε επί 14 ημέρες μια 25χρονη

Νέα καταγγελία βιασμού έρχεται στο φως τη δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία, 25χρονη κρατήθηκε όμηρη για 14 ημέρες από 29χρονο στη Χαλκίδα.  

woman 1024x670 2

Ένα ακόμη περιστατικό βιασμού που έρχεται να συμπληρώσει τη μακρά λίστα των τελευταίων μηνών, σημειώθηκε στην καρδιά της Χαλκίδας και συγκεκριμένα μέσα σε ένα διαμέρισμα καθώς, μια 25χρονη ήταν όμηρος, ενός 29χρονου, για δεκατέσσερις ημέρες. Σύμφωνα με το evima.gr η 25χρονη γυναίκα από τη Λιθουανία κατήγγειλε ότι 29χρονος από τη Βουλγαρία με τον οποίο ήταν παλιοί γνώριμοι και επικοινωνούσαν μέσω viber την κρατούσε επί μέρες στο σπίτι του και τη βίαζε. Ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτέμβριου, στη Χαλκίδα.  

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικές αρχές, συνέλαβαν τον 29χρονο, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες.  Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 29χρονος δηλώνει ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη με τη συναίνεσή της. 

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση, ενώ για την υπόθεση έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…