Χαλαζόπτωση με ζημιές σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα (Video)

Προβλήματα και ζημιές προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση και το χαλάζι που έπεσε το σαββατοκύριακο σε πολλές περιοχές της χώρας. Η…

Προβλήματα και ζημιές προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση και το χαλάζι που έπεσε το σαββατοκύριακο σε πολλές περιοχές της χώρας. Η ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε το Άργος προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην περιφέρεια των χωριών του αργείτικου κάμπου, Κόκλα, Κεφαλάρι, Ελληνικό, Ίναχος και Σκαφιδάκι, καθώς και στην περιοχή της Νεμέας, την Αρχαία Νεμέα και τις Αρχαίες Κλεωνές. Μεγάλη ζημιά έχουν υποστεί καλλιέργειες βερικοκιάς, ελιές, κηπευτικά, αμπελοειδή, ακόμα και εσπεριδοειδή. Σήμερα κλιμάκια γεωπόνων του ΕΛΓΑ επισκέπτονται τις πληγείσες περιοχές και προχωρούν σε εκτίμηση της ζημιάς, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για αποζημίωση των παραγωγών. Το korinthostv.gr μετέδωσε ένα βίντεο με τις εικόνες που αντίκρισαν οι κάτοικοι και οι καλλιεργητές. 

Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε όμως και το Σάββατο στα Καμένα Βούρλα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Στην περιοχή της Ηλείας, το χαλάζι και οι ισχυροί άνεμοι έπληξαν τις περιοχές της Αμαλιάδας. Μεγάλη ζημιά έχουν υποστεί καλλιέργειες βερικοκιάς, ελιές, κηπευτικά, αμπελοειδή, ακόμη και εσπεριδοειδή. Στη Στερεά Ελλάδα ζημιές από τη χαλαζόπτωση σημειώθηκαν στις Θεσπιές και τα Λεύκτρα της Βοιωτίας, σε καλλιέργειες κηπευτικών. Την ίδια ώρα, ανεμοστρόβιλοι έπληξαν τα Λουτρά Σφακίων, προκαλώντας αρκετές υλικές ζημιές σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…