Χαλάνδρι: Συνελήφθη 19χρονος για το τροχαίο-σοκ με 18χρονο νεκρό

Για το απεγκλωβισμό του άτυχου νεαρού χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση από την Πυροσβεστική. Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα.

image 1 0

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Χαλάνδρι: Νέα διάσταση στο σοκαριστικό δυστύχημα που συνέβη σήμερα το πρωί στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 18χρονου.

Όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε δέντρο με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να ξεριζωθεί το δέντρο και το όχημα να μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα.

Για το απεγκλωβισμό του άτυχου νεαρού χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση από την Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε από τους άντρες της Τροχαίας ένας 19χρονος οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη, καθώς προέκυψε πως είχε άμεση εμπλοκή με την πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί με ακρίβεια τι συνέβη μεταξύ των δύο νεαρών οδηγών, ενώ αναζητούνται και βιντεοληπτικά υλικά.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν σχηματίσει οι άντρες της Τροχαίας, οι δύο νεαροί που ήταν μαζί, ενδεχομένως είχαν αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες, ίσως έκαναν και «κόντρα», με αυτό το μοιραίο αποτέλεσμα, αλλά θα ζητηθεί και έκθεση από πραγματογνώμονα. Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα.

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

iran pyrayloi

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

Η συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων