Newsroom

Newsroom

Χαλάνδρι: Προφυλακιστέα η 49χρονη εικαστικός

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε σήμερα Τρίτη η 49χρονη εικαστικός που κατηγορείται ότι έστησε ενέδρα στον 68χρονο οφθαλμίατρο και πατέρα της κόρης της.

5425916

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετα την πολύωρη απολογία της η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά γνωστό οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι. Η 49χρονη στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό της, και πως βρέθηκε σε άμυνα. Ωστόσο ο  ισχυρισμός της δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι ομόφωνα της έδειξαν το δρόμο της φυλακής. 

«Προστάτευσα την ζωή του παιδιού μου. Δεν πήγα να του στήσω ενέδρα, δεν πήρα ένα όπλο να πυροβολήσω, για όνομα του Θεού. Πέντε χρόνια στερούμαι το παιδί μου, πώς αφαιρείτε ένα παιδί από την μάνα χωρίς λόγο;», ανέφερε λίγο πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια, η 49χρονη

«Δεν έστησα ενέδρα»

Η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αρνείται κατηγορηματικά τα όσα έχει καταθέσει η κόρη της στις αστυνομικές Αρχές για το πώς ο πατέρας της πυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Με συκοφαντούν και έχουν γράψει στην δικογραφία ψευδώς ότι εγώ έστρεψα το όπλο στο παιδί μου, σε καμία περίπτωση. Για το παιδί μου θα έδινα και διαθέτω τη ζωή μου, για αυτό το παιδί ζω, γι’ αυτό το παιδί γίνονται όλα».

Ωστόσο, διαφορετική ήταν η κατάθεση της μικρής.

«Όταν κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο, η μάνα μου άρχισε να βρίζει τον πατέρα μου και έβγαλε από την τσάντα της ένα πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε αρχικά στον τοίχο και στη συνέχεια τον πατέρα μου, αν θυμάμαι καλά, στο στομάχι».

H 49χρονη επιμένει πως τα όσα συνέβησαν έγιναν επειδή ήθελε να προστατέψει τη ζωή του παιδιού της. Ωστόσο η κόρη της και πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του οφθαλμιάτρου τη διαψεύδουν.

 

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση του 68χρονου οφθαλμίατρου 

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος έχει βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…