Χαϊκάλης για τη διάρρηξη : Η σύζυγός μου είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ (φωτο)

Στον ύπνο έπιασαν τον Παύλο Χαϊκάλη και την σύζυγό του οι διαρρήκτες, που μπήκαν τα ξημερώματα στην μεζονέτα του βουλευτή…

screenhunter 07 jan. 03 03.03

Στον ύπνο έπιασαν τον Παύλο Χαϊκάλη και την σύζυγό του οι διαρρήκτες, που μπήκαν τα ξημερώματα στην μεζονέτα του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Σε δηλώσεις του, περιέγραψε την εφιαλτική βραδιά που έζησε, ενώ τόνισε πως η σύζυγός του είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ.

«Μου κλέψανε δυο ρολόγια και κάποια κοσμήματα της γυναικάς μου. Περισσότερο συναισθηματικής άξιας ήταν. Τι να πω, είμαι ακόμη ταραγμένος από αυτό που συνέβη χθες βράδυ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη ότι ήμασταν μέσα στο σπίτι μας και μπήκαν να μας ληστέψουν. Φυσικά θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα. Θα μπορούσαν να μας επιτεθούν να μας βλάψουν σωματικά», είπε στο protothema.gr.

«Μέσα στην ατυχία μας τυχεροί ήμασταν», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία για το περιστατικό.

«Μαθαίνω ότι μάλλον πρόκειται για σπείρα που χτυπά σε σπίτια της Περιοχής στο Πικέρμι. Δεν ξέρω ακόμη κάτι παραπάνω θα δούμε τι θα πουν οι αστυνομικοί. Είναι, όμως, απίστευτο τι μπορεί να συμβεί στα καλά των καθούμενων… τι να πω. Είμαι ακόμη σοκαρισμένος. Αντιλαμβάνεστε πως έχω στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί όλο αυτό σε τραγωδία. Βέβαια, το σκέφτομαι και από την άλλη πλευρά διότι τόσα έχουμε δει και ακούσει. Ευτυχώς, όλα καλά έχει βεβαίως ταραχθεί η γυναίκα μου λογικό είναι προσπαθούμε να ηρεμήσουμε», ανέφερε.

house11.jpg

 

house5.jpg

 

 

 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…