Χάιδεμα αντί διαγραφής από Οικονόμου για Μπογδάνο: Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνονται ανεκτά

Έκανε «λάθος» δήλωσε ο Οικονόμου αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση των ονομάτων, την ίδια στιγμή που πρόκειται για μια βαθιά συνειδητή ακροδεξιά τακτική από έναν «κατά συρροή» ακροδεξιό 

NewsRoom 16/09/2021 | 13:40

Άρον άρον επιχειρεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ακροδεξιά κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να στοχοποιήσει αλλοδαπά νήπια που φοιτούν σε νηπιαγωγείο της Αθήνας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σήμερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε πως είναι καταδικαστέες τέτοιες συμπεριφορές που αφορούν στην δημοσιοποίηση ονομάτων ανήλικων παιδιών και σημείωσε πως στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές

Όπως χαρακτηριστικά είπε:«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη πρέπει να ακολουθούν την αρχή αυτή. Ως εκ τούτου, η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ο ίδιος αναγνώρισε μεν το λάθος, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Με χάιδεμα αυτιών επιχείρησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απάνθρωπη και άκρως ρατσιστικής κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κάνοντας λόγο για ένα «λάθος» που δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Δεν πρόκειται όμως για ένα «λάθος» του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά για μια συνειδητή κίνηση επιφορτισμένη με ακροδεξιά ιδεολογία, σαν και αυτές που επανειλημμένως έχει κάνει ο «λαγός» της ακροδεξιάς πτέρυγας της κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμα και αυτές οι ελάχιστες δηλώσεις που αναγκάστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να κάνει, ομολογούν τις ακραίες αντιδράσεις ακόμα και από το εσωκομματικό πεδίο που προκλήθηκαν αφότου ο Κ. Μπογδάνος αποφάσισε να ξύσει τον πάτο της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού.

Σε κάθε περίπτωση, τα συγχωροχάρτια και τα χαϊδέματα αυτιών αντί της διαγραφής, όσο και αν ενοχλούν ορισμένους που συγκατοικούν στην Νέα Δημοκρατία με στελέχη σαν τον Μπογδάνο, ομολογούν τη στρατηγική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει μέχρι τις εκλογές αγκαζέ με τους ακροδεξιούς.