Η Χίλαρι μιλά για το σοκ της ήττας στις εκλογές και το πρώτο τηλεφώνημα στον Τραμπ

Η Χίλαρι Κλίντον σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για τα συναισθήματά της μετά την εκλογική της ήττα στις προεδρικές εκλογές, αλλά και για την στιγμή που επικοινώνησε με τον Ντόνλαντ Τραμπ για τον συγχαρεί για την νίκη του.

59b019791dc524ae628b4642

Η Χίλαρι Κλίντον, μιλάει αναλυτικά για τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατεία στο νέο της βιβλίο με τίτλο «What Happened» ή στα ελληνικά «Τι συνέβη», αποσπάσματα του οποίου δημοσιοποιεί σήμερα το CNN.

Η πρώην Πρώτη Κυρία και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων η ίδια αποφάσισε να κοιμηθεί για λίγο. Όταν ξύπνησε όμως, η ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν δεν ήταν καθόλου καλή. Ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον δάγκωνε με μανία ένα πούρο που δεν ήταν αναμμένο και όταν πλέον ήταν εμφανές ότι ο Τραμπ θα νικήσει, ο τέως πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την προέτρεψε να παραδεχτεί την ήττα της. 

Όσον αφορά για την στιγμή που έπρεπε να τηλεφωνήσει στον Ντόναλντ Τραμπ και να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη, η Χίλαρι αναφέρει:

«Είπα συγχαρητήρια στον Τραμπ και προσφέρθηκα να κάνω ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να διασφαλίσω ότι η μετάβασή του στην εξουσία θα ήταν ομαλή» έγραψε και συμπλήρωσε:

«Ήταν όλα πολύ ευγενικά και φυσιολογικά με έναν περίεργο τρόπο, λες και έπαιρνα τηλέφωνο ένα γείτονά μου για να του πω ότι δεν θα καταφέρω να πάω στο μπάρμπεκιου που οργανώνει. Ήταν σύντομο. Ήμουν μουδιασμένη. Ήταν όλα τόσο σοκαριστικά». 


Μάλιστα, φαίνεται ότι συνεχίζει να χρεώνει την ήττα της στον τέως διευθυντή του FBI Tζέιμς Κόμεϊ, τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον αντίπαλό της για το χρίσμα των δημοκρατικών γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς. Επίσης, εξαπολύει σφοδρή επίθεση εναντίον του τέως αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, ισχυριζόμενη ότι δέχτηκε άδικη κριτική από αυτόν.

To βιβλίο αναμένεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων την επόμενη εβδομάδα.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…