Η τραγωδία στη Θήβα ήταν απλώς επανάληψη – Πώς το κλάμα ενός μωρού είχε σώσει μια οικογένεια από το μοιραίο (ΦΩΤΟ)

Το κλάμα ενός μωρού έσωσε, όπως αποδείχτηκε, το ίδιο αλλά και την οικογένειά του. Το φονικό τροχαίο με την πόρσε στην εθνική οδέ στάθηκε αφορμή για να έρθει στη δημοσιότητα ένα άλλο, παρόμοιο τροχαίο, ευτυχώς χωρίς θύματα.

58b7f3c01dc524527c8b46a7

Όπως γράφει το lamiareport.gr, τον Αύγουστο του 2015 στο 142ο χλμ της Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα σημειώθηκε ένα εξίσου τρομακτικό τροχαίο με αυτό με την πόρσε του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργου Βακάκη που έπεσε με περισσότερα από 250χλμ στο σταθμευμένο στο πάρκινγκ αυτοκίνητο της οικογένειας του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Όπως και τώρα, έτσι και τότε, ένα αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπήρχε λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης. Σε αυτό, επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι με το μωρό τους. Είχαν σταματήσει για να το αλλάξουν. Επειδή το μωρό όμως έκλαιγε βγήκαν από το αυτοκίνητο και το έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Σέρβος οδηγός ενός τεράστιου Audi χάνει τον έλεγχο και αφού παρασύρει τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, πέφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο της οικογένειας.

Οι γονείς και το μωρό σταθήκαν δυο φορές τυχεροί, αφού από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν. Τυχεροί και οι τρεις επιβάτες του Audi που επίσης δεν τραυματίστηκαν.

Οι εικόνες που ακολουθούν δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και πως από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.Πετρούπολη: Απίστευτο ξύλο μεταξύ κατοίκων – Πλακώθηκαν για δομή ασυνόδευτων ανηλίκων (vid)

Πετρούπολη

Πετρούπολη: Απίστευτο ξύλο μεταξύ κατοίκων – Πλακώθηκαν για δομή ασυνόδευτων ανηλίκων (vid)

Υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ των κατοίκων στην Πετρούπολη με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια μεταξύ τους

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Σκληρή απάντηση σε Ολλανδό ερευνητή που προβλέπει μεγάλο σεισμό στα Δωδεκάνησα – «Είναι ερασιτέχνης»

InCollage 20240723 140629828

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Σκληρή απάντηση σε Ολλανδό ερευνητή που προβλέπει μεγάλο σεισμό στα Δωδεκάνησα – «Είναι ερασιτέχνης»

«Βγαίνει στο διαδίκτυο και γράφει ό,τι θέλει», τονίζει ο σεισμολόγος, Γ. Παπαδόπουλος

Καύσωνας τέλος: Έρχεται πολικός αεροχείμαρρος αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται – Η πρόγνωση Τσατραφύλλια

καιρός αεροχείμαρρος

Καύσωνας τέλος: Έρχεται πολικός αεροχείμαρρος αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται – Η πρόγνωση Τσατραφύλλια

Πτώση της θεοκρασίας θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, με τον καύσωνα όμως να επιστρέφει δυναμικά…