Newsroom

Newsroom

Η Τερέζα Μέι ποζάρει στη Vogue και αποκαλύπτει: Εγώ φοράω τα παντελόνια, όχι ο άντρας μου!

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι λίγο πριν εκκινήσει τις διαδικασίες για την έναρξη του Brexit ποζάρει στο φακό της διάσημης φωτογράφου Άνι Λάιμποβιτς για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue για το τεύχος Απριλίου.

58d106d81dc524423b8b477c

Η Τερέζα Μέι κάθεται στον καναπέ της πρωθυπουργικής κατοικίας στην Ντάουνινγκ Στρητ και μιλάει για τη σχέση της με τον σύζυγό της, αλλά και για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τζέντλεμαν».

Σε μία άλλη φωτογραφία περπατά στην εξοχή με τον «τέλειο» όπως τον χαρακτηρίζει σύζυγό της, Φιλίπ ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της απόφαση.


Για την προσωπική της ζωή και το γάμο της αποκαλύπτει χωρίς δισταγμό: «Εγώ φοράω τα παντελόνια στη σχέση», προσθέτοντας ότι ο 59χρονος σύζυγός της μαγειρεύει πολύ καλό ριζότο μανιταριών και πλένει και τα πιάτα.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο πιο συχνός καβγάς τους αφορά- όπως στα περισσότερα ζευγάρια- το ποιος θα κρατά το τηλεκοντρόλ και το τι θα δουν στην τηλεόραση. Εκείνος προτιμά ιστορικές εκπομπές, αλλά εκείνη θέλει να δει την αστυνομική σειρά NCIS.

Ερωτηθείσα για τις χρηματικές απολαβές της, είπε πως φτάνουν τις 142.000 λίρες.

«Παίρνω δύο μισθούς. Πληρώνομαι ως μέλος του κοινοβουλίου και ως πρωθυπουργός. Αν τα προσθέσεις, υποθέτω ότι ο κόσμος το ξέρει, προκύπτουν 142.000 λίρες», είπε.

Η φωτογράφηση στο αμερικανικό περιοδικό έγινε με στόχο η Μέι να προωθήσει την εικόνα της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η Τερέζα Μέι φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μπλε ακριβό σύνολο του διάσημου οίκου L. K Bennet ενώ στην φωτογραφία που περπατάει με τον σύζυγό της φοράει ένα μακρύ κόκκινο παλτό, δημιουργία της “Egg boutique”. 


Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…