Newsroom

Newsroom

Η τελευταία ενημέρωση για την υγεία των τραυματιών από έκρηξη φιάλης υγραερίου στον Απρόπυργο

Σε νέα ανακοίνωση, η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν ενημερώνει σχετικά με την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από το ατύχημα στις εγκαταστάσεις Top Gaz στον Ασπρόπυργο.

59284b0f1dc524d07e8b45cb

Όπως αναφέρει: «Ο 33χρονος που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας, παραμένει διασωληνωμένος, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση και φέρει εγκαύματα 3ου βαθμού. Ο 40χρονος διακομίστηκε και αντιμετωπίζεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών Άγιος Σάββας. Ο 27χρονος αφού παρέμεινε στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και έγινε πλήρης εργαστηριακός έλεγχος, εξήλθε υγιής από το νοσοκομείο μας».

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις άνδρες τραυματίστηκαν όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας TOP GAS στον Ασπρόπυργο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Πυροσβεστικής για το περιστατικό, η έκρηξη έγινε μέσα στον χώρο. Ωστόσο συνάδελφος των τραυματισμένων υποστηρίζει ότι δεν σημειώθηκε έκρηξη, αλλά εκτόνωση αερίουπου προκάλεσε μεγάλη φλόγα, από την οποία τραυματίστηκαν οι δύο υπάλληλοι που βρίσκονταν ακριβώς επάνω από τη φιάλη.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…