Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου απαντά στο δημοσίευμα για το ταξίδι στο Λονδίνο

Πόλεμο λάσπης εις βάρος της οικογένειάς της καταγγέλλει η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη. Αφορμή αποτέλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο, έκανε τα ψώνια του με πολυτελές αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπαιξε στο καζίνο.

59c7c8be1dc52475178b4643

Η κ. Τζούλη υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της συκοφαντείται εξαιτίας της «αταλάντευτης στάσης του απέναντι σε φαινόμενα σήψης και διαφθοράς» με σκοπό να υπαναχωρήσει από την πολιτική ανάδειξή τους.

Όπως υποστηρίζει, «τα πρόσφατα δημοσιεύματα των Παραπολιτικών απλώς επιβεβαιώνουν την ουσιαστική βασιμότητα της μηνύσεως του κ. Καμμένου σε βάρος του εκδότη τους Ιωάννη Κουρτάκη.»

Αναλυτικά η δήλωση της ‘Ελενας Τζούλη:

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Ιωάννη Κουρτάκη και τον χρηματοδότη των εκδόσεών του, διότι κατασπατάλησα 50 λίρες σε επίσκεψη στο ξενοδοχείο-εστιατόριο Park Tower, που βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο, όπου διέμενα, σε ιδιωτική στιγμή με τον σύζυγό μου, και δεν ήμουν ικανή να αγοράσω το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι. Επίσης, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που το κατακόκκινο φόρεμά μου δεν αγοράστηκε από την collection της συζύγου του, και κυρίως διότι τα προσωπικά μου αξεσουάρ δεν αποτελούν χορηγίες και δώρα της Siemens. Τέλος, να ζητήσω συγγνώμη και από τον κ. ‘Αδωνι Γεωργιάδη που δεν είμαι φαν των τηλεπωλήσεων του πολιτικού εξτρεμισμού του, αλλά την στιγμή της αλήθειας του λέω πάντα ψέματα ότι αγοράζω απ’ αυτά τα πολύ σικ ημερολόγια, που έκαναν θραύση στο Ερρίκος Ντυνάν” αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η κ. Ελένη Τζούλη, σύζυγος του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου.

“Μετά απ’ αυτά, οφείλω να ενημερώσω τους Έλληνες Πολίτες ότι εξαιτίας της αταλάντευτης στάσης του συζύγου μου, Πάνου Καμμένου, ως Υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, και Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απέναντι σε φαινόμενα σήψης και διαφθοράς, όπως είναι το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, και το σκάνδαλο του Noor1, τα οποία αγγίζουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, του επιχειρηματικού και μιντιακού κατεστημένου, τα οποία τυχαίνει να έχουν σχέσης στοργής και προδέρμ με πολιτικά κόμματα, και δη αυτό της Νέας Δημοκρατίας, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, συκοφαντούμαστε και απειλούμαστε, με σκοπό να υπαναχωρήσει ο σύζυγός μου από την πολιτική ανάδειξη αυτών των φαινομένων διαφθοράς. Ακριβώς σ’ αυτό το πλαίσιο συνεχώς βρισκόμαστε υπό φυσική παρακολούθηση, και καθημερινά δεχόμαστε έναν πόλεμο λάσπης από συγκεκριμένο συγκρότημα Μ.Μ.Ε., που επιδιώκει την με κάθε τρόπο εξόντωσή μας” προσθέτει στην δήλωσή της.

“Τα πρόσφατα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» απλώς επιβεβαιώνουν την ουσιαστική βασιμότητα της μηνύσεως του συζύγου μου, σε βάρος του κ. Ιωάννη Κουρτάκη, και των συνεργών του, η οποία εκκρεμεί πλέον ενώπιον του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, για να λάβουν χώρα συγκεκριμένες εξειδικευμένες προανακριτικές πράξεις” αναφέρει στη συνέχεια της δήλωσής της, η κ. Τζούλη προσθέτοντας “μετά την άρση όλων των σχετικών απορρήτων, σε εκκρεμείς δικογραφίες, θα πληροφορηθούν οι Έλληνες Πολίτες πως δρουν οι πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες για την επικράτησή τους δε διστάζουν να παρακολουθούν όχι μόνον εμένα και την οικογένειά μου, αλλά ακόμη και δημόσιους λειτουργούς. Έτσι, όλοι σύντομα θα μάθουν πως στήνονται τα επικοινωνιακά και άλλα παιχνίδια, και πως κάποιοι πουλάνε ως πρέζα την συκοφαντία”.

“Τέλος, να πληροφορηθούν οι κάθε λογής αργυρώνητοι και μολυσμένοι με αίμα και χρήμα συνεργοί ότι το τακούνι του παπουτσιού μου δεν αξίζει να πατήσει κανένα σκουλήκι της συμμορίας τους” καταλήγει η κ Τζούλη.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…