"Η συντριβή του αεροπλάνου στην Κολομβία δεν ήταν δυστύχημα"

Ο υπουργός Άμυνας της Βολιβίας, Ρέιμι Φερέιρα, κατήγγειλε πως η συντριβή του αεροπλάνου στην Κολομβία δεν ήταν δυστύχημα, αλλά μια «δολοφονία», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας Gazzetta Dello Sport.

584c134b1dc5240b7b8b459d

Η αεροπορική τραγωδία, όπου σκοτώθηκαν 71 άνθρωποι και αφανίστηκε σχεδόν όλη η ομάδα της Σαπεκοένσε, δεν μπορεί, σύμφωνα με τον Ρειμί Φερέιρα, να αναφέρεται δυστύχημα. «Αν ο πιλότος είχε συμμορφωθεί με τις διατάξεις της νομοθεσίας ή αν είχε δώσει το σήμα κινδύνου μέσα στον χρόνο που έπρεπε, αυτή η τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε λόγο και για έλλειψη εφοδιασμού. «Αυτό που συνέβη στο Μεντεγίν ήταν μια δολοφονία» δεν δίστασε να πει.

Οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Οι εισαγγελείς στη Βολιβία, τη Βραζιλία και την Κολομβία , διεξάγουν κοινή έρευνα για το περιστατικό. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε μια σπαρακτική καταγραφή στην οποία ο πιλότος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μέσω ασυρμάτου με τον πύργο ελέγχου για να αναφέρει την έλλειψη καυσίμων.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…