Η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου κρίνει το μέλλον του Μουζάλα στην κυβέρνηση

Πλησιάζει η ώρα της κρίσιμης συνάντησης μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θεωρείται πολύ πιθανό αυτή να γίνει ακόμα και την Τετάρτη. Ως γνωστόν το τετ-α-τετ θα κρίνει το μέλλον του Γιάννη Μουζάλα στην κυβέρνηση, με επικρατέστερο σενάριο να φαντάζει η παραμονή του στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

NewsRoom 28/03/2016 | 18:34

Αν και οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου δείχνουν πως επιμένει στην παραίτηση Μουζάλα, από το Μαξίμου επικρατεί η πεποίθηση πως τελικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα πειστεί για την αναγκαιότητα της παραμονής του αναπληρωτή υπουργού στη θέση του.

Λάδι στη φωτιά φαίνεται πως έβαλαν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, στα «Παραπολιτικά», τονίζοντας πως δεν θα είχε αντίρρηση με την ονομασία «Μακεδονία» για τα Σκόπια. Ωστόσο, με ανακοίνωσή του, ο κ. Μπαλαούρας θέλησε να βάλει τέλος στο σάλο που προκλήθηκε, σημειώνοντας: «πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ, για την ονομασία της ΠΓΔΜ, με την οποία συμφωνώ απολύτως, είναι η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων».

Βέβαια, αυτό που προέχει είναι η αυριανή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά, εκεί όπου και οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες θα παρουσιαστούν με ενιαία γραμμή, κατακεραυνώνοντας για τις αμαρτίες του παρελθόντος τη ΝΔ και ειδικότερα τα πεπραγμένα της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.