Newsroom

Newsroom

H σκληρή πραγματικότητα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη-Οι δυσκολίες για τη «χρυσή» βαδίστρια που όλοι τώρα τη θυμήθηκαν

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει σήμερα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού της μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μια επιτυχία που δεν ήρθε εύκολα...

FamHN9yXkAA0QPK 1

Στις 16 Αυγούστου η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είχε χαρίσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο ελληνικό βάδην σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στις 20 Αυγούστου κατέκτησε και το δεύτερο προσωπικό και της χώρας. Επιτυχίες που μόνο εύκολα δεν ήρθαν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (δις) Ευρώπης για να φτάσει στην κορυφή, πέρασε (όπως και οι περισσότεροι Έλληνες αθέλητες), ένα Γολγοθά για να φτάσει στην καταξίωση. Πρώτα την έκοψαν λόγω ηλικίας από κάποια προνόμια για την προολυμπιακή προετοιμασία, και ύστερα οι συνθήκες στις οποίες προπονείται. Οι προπονήσεις αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς της αλλά η ίδια εργάζεται καθημερινά στο τσιπουράδικο που διατηρεί η οικογένειά της στην Καρδίτσα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να προπονείται ακόμα και μετά την δουλειά. Ότι κατάφερε δηλαδή το κατάφερε χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν και ειδικά την πολιτεία.

Το βίντεο μαρτυρά τις δυσκολίες που πέρασε η πρωταθλήτρια Ευρώπης για να γράψει ιστορία στο Ευρωπαϊκο πρωτάθλημα στο Μόναχο

Και όλα αυτά την στιγμή που άπαντες (πολιτικοί, ΜΜΕ) την θυμήθηκαν ξαφνικά…ως το χρυσό κορίτσι. Πρώτος και καλύτερος ο …Λευτέρης Αυγενάκης που θυμήθηκε τη «μοναδική μας Αντιγόνη»!

avgenakis

Προφητικό αυτό που είπε ο άλλος χρυσος πρωταθλητής μας, Μίλτος τεντόγλου μετά την απονομή του στο μήκος: Aυτό το μετάλλιο το αφιερώνω σε μένα για τις δυσκολίες που πέρασα. Έτσι νιώθουν οι Έλληνες αθλητές…Μόνοι τους. Απλά κάποια στιγμή η πολιτεία πρέπει να καταλάβει ότι όλα δεν είναι επικοινωνιακό σόου για ψηφοθηρία!

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…