Η σιωπή εκθέτει την Καϊλή μετά το άρθρο για τον παππού της - Δεν λέει ούτε το όνομά του (TWEETS)

Μετά τις κομπορρημοσύνες περί εγκληματιών κομμουνιστών που σκότωσαν τον παππού της η Εύα Καϊλή -ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζουμε το οποίο έχει αναγνωρίσει την Εθνική Αντίσταση- αρνείται να δώσει δημόσια λεπτομέρειες. Στις επίμονες ερωτήσεις χρηστών του twitter, και του Κώστα Βαξεβάνη μεταξύ άλλων, να δώσει λεπτομέρειες ώστε να αποκαλυφθεί η ιστορική αλήθεια, η Εύα Καϊλή απαντάει παντελώς αόριστα χωρίς καν να λέει ποιος ήταν ο παππούς που δολοφονήθηκε από τους κομμουνιστές όπως έγραψε η ίδια.

NewsRoom 28/08/2017 | 14:44

«Αγαπητή Έυα Καϊλή επειδή λένε ότι σκότωσαν τον παππού σου επειδή κάρφωνε έλληνες πατριώτες, δώσε κάποιες λεπτομέρειες να τους αποστομώσεις» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης, με την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ να απαντά αόριστα: «Περιμένω πρώτα εκείνους που γνωρίζουν πως λέγεται, ποιός ήταν και τι έχει, να τα αποδείξουν στη Δικαιοσύνη… Εκεί θα κλείσει η συκοφαντία».

Όπως διαπιστώνετε, η Εύα Καϊλή δεν απαντά ούτε ποιος ήταν ο παππούς της, ούτε πότε τον σκότωσαν ούτε κυρίως γιατί τον σκότωσαν όπως λέει. Δεν απαντά δηλαδή στο ερώτημα αν δολοφονήθηκε ως πολιτικός αντίπαλος που στήριζε μια συγκεκριμένη παράταξη κατά την περίοδο του εμφυλίου ή αν τον σκότωσαν νωρίτερα αντάρτες του ΕΛΑΣ επειδή όπως ισχυρίζονται κάποιοι πρόδιδε έλληνες αντιστασιακούς.

Κι όλα αυτά, ενώ η ίδια ανέδειξε το θέμα γράφοντας άρθρο για τη δολοφονία του παππού της και αναπαράγοντας εμφυλιοπολεμικές αντιλήψεις, χωρίς μάλιστα να παρουσιάζει στοιχεία. Περιμένουμε πάντως στωικά την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ να απαντήσει δημόσια σε όσα τη ρωτούν οι χρήστες του twitter, για ν’ αποδείξει στην τελική την αλήθεια των ισχυρισμών της. Και ν’ αφήσει παράλληλα στην άκρη τα περί Δικαιοσύνης γιατί θυμίζει όλους εκείνους που τρέχουν στα δικαστήρια για ν’ αποφύγουν μια δημόσια απάντηση που πιθανώς θα τους εκθέσει. Εξάλλου, η ίδια είναι που ανέδειξε το θέμα του παππού της. Ας σβήσει μόνη όποια ερωτηματικά υπάρχουν.