H πονηριά του Άδωνη

Κλείνει το μάτι στους μαυραγορίτες βάζοντας διατίμηση στο ποσοστό κέρδους

EK Adonis

Επιμένει στην προκλητική του στάση ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης κρατώντας ύποπτη στάση, σχετικά με το πάρτι των μαυραγοριτών που συνεχίζεται στην Ελλάδα σχετικά με ιατρικό, παραϊατρικό και φαρμακευτικό υλικό. 

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε στο twitter γιατί δεν προχωρά σε διατίμηση όπως η, – υπό δεξιά κυβέρνηση – Κύπρος ανέφερε πως κάνει διατίμηση στο ποσοστό κέρδους και όχι στην τελική τιμή. 

Δηλαδή αντί να ορίσει ανώτατη τιμή για τις μάσκες και τα αντισηπτικά για παράδειγμα όπως κάνει η κυπριακή κυβέρνηση, ορίζει ανώτατη τιμή κέρδους.

Με τη μέθοδο Αδωνη μπορεί ο προμηθευτής να υπερτιμολογήσει το οποιοδήποτε προϊόν στη συνέχεια να προσθέσει το διατιμημένο ποσοστό κέρδους φτάνοντας στα ύψη την τιμή και να είναι νόμιμος.

Με τη λογική αυτή ο υπουργός (μη) Επενδύσεων είναι φανερό ότι δεν δουλεύει για την κοινωνία αλλά για τους μαυραγορίτες που βρήκαν ευκαιρία να πλουτίσουν, με την ανοχή αν όχι με την προτροπή της κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με αυτόν τον τρόπο ο προμηθευτής μπορεί να υπερτιμολογήσει και μετά να προσθέσει το διατιμημένο ποσοστό κέρδους διατηρώντας έτσι την υψηλή τιμή. 

Η στάση του υπουργού που κλείνει το μάτι σε μαυραγορίτες την ώρα που απειλείται η ζωή ανθρώπων, θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι εξαιρετικά ύποπτη. 

Πηγή: Documentonews

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…