H ΠΝΟ απεργεί κι ο Τζήμερος παθαίνει αναφυλαξία

Νέο δείγμα της ακραίας νεοφιλελεύθερης σκέψης προσφέρει ο γνωστός για τις ανεργατικές του απόψεις Θάνος Τζήμερος. Αυτή τη φορά, τα βέλη του στρέφονται ενάντια στην ΠΝΟ η οποία αποφάσισε -αν είναι δυνατόν - να προκηρύξει απεργία. 

tzimeros 31

Η προκήρυξη της απεργίας της ΠΝΟ την ερχόμενη Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, ενεργοποίησε για ακόμα μια φορά τα συντηρητικά αντανακλαστικά του Θάνου Τζήμερου με την Ομοσπονδία να γίνεται «κόκκινο πανί». 

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και ως εκ τούτου, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα από τις 6 το πρωί της Τρίτης έως στις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας.]

Η είδηση αυτή, φυσικά δεν μπορούσε να μην προκαλέσει ταραχή στον κ. Τζήμερο ο οποίος στο άκουσμα της άσκησης συνδικαλιστικών δικαιωμάτων όπως αυτό της απεργίας έγραψε στο twitter την αντίθεσή του, ξεδιπλώνοντας για ακόμα μια φορά τις αντεργατικές του απόψεις, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται άμεση αλλαγή στο συνδικαλιστικό νόμο καθώς αυτός αποτελεί «βαρίδι» και θα πρέπει να αντικατασταθεί από έναν νέο που θα εξασφαλίζει συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα όπου η δυνατότητα κήρυξης απεργίας θα είναι κάτι σχεδόν ανέφικτο για τους εργαζόμενους. 

Δείτε την ανάρτηση

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…