Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ στηρίζει την Εθνική στο δρόμο για το Μουντιάλ – Τριακόσια δωρεάν διπλά εισιτήρια για τους αγώνες με Εσθονία και Βέλγ

Η Εθνική Ομάδα ρίχνεται ξανά στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ, με τους διεθνείς μας να έχουν στο πλευρό τους την πιο δυνατή κερκίδα. Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στους δύο κρίσιμους αγώνες της Ελλάδας, με αντιπάλους την Εσθονία και το Βέλγιο, την επόμενη εβδομάδα, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τριακόσιοι μικροί φίλαθλοι και οι συνοδοί τους θα κερδίσουν δωρεάν διπλές προσκλήσεις δηλώνοντας συμμετοχή στο www.kerkidaopap.gr για να παρακολουθήσουν από κοντά τις δύο αναμετρήσεις.

59a0235f1dc5246a128b4a4a

Η Εθνική Ομάδα, έχοντας τη στήριξη του μεγάλου χορηγού της ΟΠΑΠ, αντιμετωπίζει την Εσθονία, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 (21:45) και το Βέλγιο, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 (21:45). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, το καλοκαίρι του 2018. Στόχος της Εθνικής Ομάδας είναι να πετύχει δύο νίκες στα παιχνίδια με Εσθονία και Βέλγιο, για να εξασφαλίσει ουσιαστικά τη δεύτερη θέση στον όμιλο και να αποκτήσει ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση.

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για τα δωρεάν διπλά εισιτήρια της Κερκίδας ΟΠΑΠ έχει ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον είναι ιδιαιτέρως αυξημένο.

Η Κερκίδα ΟΠΑΠ επιστρέφει στα γήπεδα

Μετά την ανάπαυλα των θερινών διακοπών, η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ επιστρέφει δυναμικά στα ελληνικά γήπεδα για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους μικρούς φίλους. Τα παιδιά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κερκίδας ΟΠΑΠ, απολαμβάνουν την πλούσια αγωνιστική δράση και πολλές εκπλήξεις. Συμμετέχουν σε δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνα, κερδίζουν αναμνηστικά δώρα, κάνουν face painting και φωτογραφίζονται με τον «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος.

Το καινοτόμο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και τους ενήλικους συνοδούς τους. Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα στο www.kerkidaopap.gr




Το νέο τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα αυτοπροσδιορίζεται ως ύμνος για τη γυναικεία χειραφέτηση, είναι όμως έτσι;

Πέγκυ Ζήνα

Το νέο τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα αυτοπροσδιορίζεται ως ύμνος για τη γυναικεία χειραφέτηση, είναι όμως έτσι;

Το νέο τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα με τίτλο «Σίδερο» παρουσιάζεται ως ένα τραγούδι - «ωδή…

Έρχονται «θέσεις ορθίων» στις low cost αεροπορικές εταιρίες: Σε ποιες πτήσεις θα τις δούμε

low cost

Έρχονται «θέσεις ορθίων» στις low cost αεροπορικές εταιρίες: Σε ποιες πτήσεις θα τις δούμε

Μια νέα εποχή αναμένεται να ξεκινήσει στα αεροπορικά ταξίδια από το 2026 καθώς θα ξεκινήσουν…

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 5χρονης που πέθανε από κεραυνοβόλο σηψαιμία – «Ήταν μια χαρά έφαγε και έπαιξε»

pexels pixabay 236380

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 5χρονης που πέθανε από κεραυνοβόλο σηψαιμία – «Ήταν μια χαρά έφαγε και έπαιξε»

Το κοριτσάκι ξύπνησε να δει παιδικά και το πρόσωπο του είχε γεμίσει μελανιές

Ταξίδι αστραπή για Μαρινάκη και Σκέρτσο στις Βρυξέλλες: «Στη σέντρα» για ελευθερία τύπου και ΕΡΤ

unnamed 37

Ταξίδι αστραπή για Μαρινάκη και Σκέρτσο στις Βρυξέλλες: «Στη σέντρα» για ελευθερία τύπου και ΕΡΤ

Τα κυβερνητικά στελέχη πήγαν ως «κατηγορούμενοι», καθώς η κατάσταση του κράτους δικαίου και των ΜΜΕ…

Κι όμως το τραγούδι της Εσθονίας θυμίζει τον «Κουρέα της Σεβίλλης»: Η ανακάλυψη που έκανε Έλληνας TikToker

Καταγραφή 38

Κι όμως το τραγούδι της Εσθονίας θυμίζει τον «Κουρέα της Σεβίλλης»: Η ανακάλυψη που έκανε Έλληνας TikToker

Το πιο πολυσυζητημένο τραγούδι της φετινής Eurovision κάτι φαίνεται να μας θυμίζει