Η Θεοδωροπούλου εκτός από τον Βγενόπουλο πρόλαβε να αθωώσει και τον Ρέστη

Η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνά Θεοδωροπούλου επιδεικνύει στην υπόθεση Βγενόπουλου περίεργη συμπεριφορά, με τελευταίο παράδειγμα την αρχειοθέτηση υπόθεσης για την οποία τον ερευνούν οι κυπριακές Αρχές.

576a951b1dc524ad4c8b46f3

Φαίνεται όμως πως αυτή η φαστ τρακ λογική της αντεισαγγελέως Θεοδωροπούλου η οποία εμφανίζεται να έχει μια τάση αθώωσης επιφανών εμπλεκόμενων σε διάφορες υποθέσεις, δεν αφορά μόνο τον Βγενόπουλο αλλά και τους επιχειρηματίες Ρέστη και Πάλλη.

Αναλυτικότερα, τον περασμένο Απρίλιο η Αθηνά Θεοδωροπούλου εξέδωσε πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο με την οποία ζητάει ουσιαστικά την αθώωση των εμπλεκόμενων σε ύποπτες δανειοδοτήσεις της FB Bank του Ρέστη. Μεταξύ αυτών είναι βεβαίως τόσο ο Βίκτωρας Ρέστης όσο και ο Αναστάσιος Πάλλης. 

Η Θεοδωροπούλου, προτείνει συγκεκριμένα να μην γίνει κατηγορία σε βάρος κανενός εμπλεκομένου στην υπόθεση δανείου 5,8 εκατ. ευρώ το οποίο βγήκε από τα ταμεία τα FB Bank και εμφανίζεται να κατέληξε σε εταιρίες συμφερόντων του Ρέστη κι επίσης ζητάει να αρθούν οι περιοριστικοί όροι και να επιστραφούν στους κατηγορούμενους οι εγγυήσεις και αντικείμενα, αυτοκίνητα ή ακίνητα τα οποία έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές.

Ο Ρέστης, όπως και ο Πάλλης (ως συνεργάτης του και ως εκείνος που εμφανίζεται να είχε εγγυηθεί για το δάνειο) είχαν αρχικώς προφυλακισθεί για την υπόθεση αυτή, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 300.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα και περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους κι εκείνος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η αντεισαγγελέας Θεοδωροπούλου με την πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο Εφετών Αθηνών, εισηγείται την πλήρη απαλλαγή τους, δεν προτείνει δηλαδή να δικαστούν και να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά ώστε να είναι μικρότερη η ποινή τους, αλλά ζητάει την a priori αθώωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Θεοδωροπούλου όπως αποκάλυψε το koutipandoras.gr αρχειοθέτησε υπόθεση του Βγενόπουλου για τη Λαϊκή Τράπεζα και τα ενημερωτικά δελτία των ελληνικών ομολόγων την περίοδο 2009-2010, μετά από αυτομήνυση του τελευταίου (συγκεκριμένα της MIG) και μάλιστα την ίδια ημέρα που θα ανακρινόταν παρουσία κυπρίων ανακριτών. Η Αθηνά Θεοδωροπούλου είναι επίσης εκείνη που είχε ζητήσει να ασκηθεί δίωξη κατά κύπριου δικηγόρου τον οποίο είχε μηνύσει ο Βγενόπουλος παρότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών είχε αποφανθεί πως δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…