Η Novartis πιστοποίησε τα νανοβιονικά γιλέκα του Άδωνη Γεωργιάδη

Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα, προχώρησε την Παρασκευή η Νovartis. Η Ελβετική φαρμακευτική εταιρεία, με ανακοίνωσή της, πιστοποίησε με τον πλέον επίσημο τρόπο, τα γιλέκα "Νanobionic vest perormance" που πουλάνε οι εκδόσεις Γεωργιάδη, σε τηλεοπτική εκπομπή.

NewsRoom 01/04/2018 | 14:55

Στην ανακοίνωση της η Novartis Hellas αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε, με επιτυχία η πιστοποίηση "NaNO-1024", σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ", των γιλέκων Nanobionic vest performance. Η έρευνα της Novartis, μετά από αίτηση του Άδωνη - Σπυρίδωνος Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και απέδειξε πως τα νανοβιονικά γιλέκα προσφέρουν ευεξία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αύξηση δύναμης, αύξηση ενέργειας, μείωση κόπωση και εξισορρόπηση θερμοκρασίας στο σώμα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Ιστορικός και επιχειρηματίας, εξέδωσε με τη σειρά του λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

Πάντα πίστευα πως μόνο η ελεύθερη αγορά και ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να αποδώσει την ύψιστη δικαιοσύνη. Η επίσημη πιστοποίηση των θαυματουργών νανοβιονικών γιλέκων από τη Novartis και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, αποτελεί και την απάντηση στους συκοφάντες και τους σκευωρούς.