Newsroom

Newsroom

Η νέα εκδοχή για το θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Τσώνη – Κάλεσε μόνη της το ΕΚΑΒ;

Ο ξαφνικός θάνατος της 30χρονης ηθοποιού Μαίρης Τσώνη βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά της και τους φίλους της αλλά και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

591197bd1dc5245c6d8b47f8

Η Μαίρη Τσώνη που έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Κυνόδοντα» βρέθηκε νεκρή χθες στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια χωρίς ωστόσο, να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με την προφορική ενημέρωση που είχε η αστυνομία από το ΕΚΑΒ και που δημοσιεύει η εφημερίδα «Espresso», η ίδια η ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει το πρωί της Δευτέρας στο ΕΚΑΒ για να ζητήσει βοήθεια.

«Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» φέρεται να στο κέντρο του ΕΚΑΒ η 30χρονη ηθοποιός ενημερώνοντας δίνοντας παράλληλα τη διεύθυνση του σημείου που βρισκόταν στα Εξάρχεια.

Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο διαμέρισμα που τους είχε υποδείξει η ίδια, την πόρτα άνοιξε ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος ήταν φοβισμένος και ενημέρωσε ότι η νεαρή είχε χάσει τις αισθήσεις της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον ηλικιωμένο άντρα, η νεαρή ηθοποιός τον βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού και τον φρόντιζε.

Οι τραυματιοφορείς διαπίστωσαν ότι ο θάνατος της δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο περίεργο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τον θάνατο της καλλιτέχνιδος που όπως όλα δείχνουν οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ παραμένει άγνωστο αν η οικογένειά της θα ζητήσει νεκροψία -νεκροτομή.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, μια ανάρτηση της ηθοποιού και φίλης της Μαίρης Τσώνη Lewshá Camille Simboura στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η ηθοποιός έγραψε σοκαρισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο της φίλης της:

«Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα. Hταν τόσο ταπεινή που θα συμμετείχε σε κάτι που σχεδίαζα. Κυνόδοντας: Κυριολεκτικά μια από τις πιο σημαντικές σύγχρονες ελληνικές ταινίες (είχε αποσπάσει βραβείο στο φεστιβάλ των Καννών). Αλλά καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη».



ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…