Newsroom

Newsroom

H ΝΔ του Σαμαρά απειλεί με "εμπάργκο" την ΕΡΤ

Την απειλή πως δεν πως θα πηγαίνουν τα στελέχη της ΝΔ στην ΕΡΤ «αν συνεχιστεί η κυβερνητική προπαγάνδα» από την…

2308593

Την απειλή πως δεν πως θα πηγαίνουν τα στελέχη της ΝΔ στην ΕΡΤ «αν συνεχιστεί η κυβερνητική προπαγάνδα» από την κρατική ραδιοτηλεόραση, εκτοξεύει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είχε προηγηθεί η αντιφατική στάση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος αποδέχθηκε τη σχετική πρόσκληση για την εμφάνιση του την περασμένη Πέμπτη στην ΕΡΤ. Άλλαξε γνώμη στη συνέχεια και κατόπιν εξέδωσε ανακοίνωση καταγγελίας της ΕΡΤ, ενώ δύο άλλοι βουλευτές του κόμματος, ο Παναγιώτης Κουμουτσάκος και ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης ήταν στις εκπομπές της.

Την Παρασκευή, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, έσπευσε να συναντηθεί με τον πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και ενώ προηγήθηκε η παρουσία του Πρωθυπουργού, στο προαύλιο της ΕΡΤ στη γιορτή της Πέμπτης. Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο και με τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ την Τετάρτη 17 Ιουνίου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Πηγή: typologies.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…