Newsroom

Newsroom

"Η ΝΔ σπεύδει να προκαταβάλει την απόφαση του ΣτΕ" λέει το Μαξίμου

Δριμύτατη κριτική κατά της ΝΔ από το Μαξίμου, σχετικά με τις αναφορές περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά, όπως επίσης και στην επαναλαμβανόμενη άρνηση της ΝΔ για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

573464031dc52402538b4ac6

«Στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να διασφαλίσει τα συμφέροντα των καναλαρχών, η Νέα Δημοκρατία εκτρέπεται ολοένα και περισσότερο» σχολίασαν αρχικά από το Μαξίμου και πρόσθεσαν για τις δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την επικείμενη απόφαση από το ΣτΕ:

«Με την ανακοίνωσή της, («η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός…») σπεύδει να προκαταλάβει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιχειρώντας ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη».

«Παραδέχεται ανοιχτά ότι επιδιώκει την παράλυση του ΕΣΡ» τονίζουν από το Μαξίμου, αποκαλώντας «επαίσχυντη και βαθύτατα αντιθεσμική» αυτή την πρακτική, προκειμένου να προστατεύσει όσους κατέχουν αυθαίρετα δημόσιες συχνότητες.

«Τους καλούμε να συνέλθουν γιατί ο κατήφορος που έχουν πάρει, είναι ολισθηρός και επικίνδυνος. Το ότι η ΝΔ «αδειάζει» με εκκωφαντικό αλλά και υποτιμητικό τρόπο τον ίδιο τον αντιπρόεδρό της κ. Χατζηδάκη, ας το διαχειριστούν εσωτερικά» καταλήγουν οι ίδιες πηγές.  

Πηγές ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Ισραηλινή αποστολή»

marina satti xr

Πηγές ΕΡΤ για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλει την Ισραηλινή αποστολή»

Να λειάνει τη διαμαρτυρία της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ…