Newsroom

Newsroom

Χ. Μυλωνόπουλος: "Ολέθριο λάθος να μην παραδοθεί ο Ψωμιάδης"

Στην δικαιοσύνη πρόκειται να παραδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες ο Μάκης Ψωμιάδης σύμφωνα με τους δικηγόρους του. Ο Χρήστος Μυλωνόπουλος,…

Στην δικαιοσύνη πρόκειται να παραδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες ο Μάκης Ψωμιάδης σύμφωνα με τους δικηγόρους του. Ο Χρήστος Μυλωνόπουλος, ένας εκ των δύο δικηγόρων του Ψωμιάδη, μίλησε στο «www.koutipandoras.gr»: «Ολέθριο λάθος να μην παραδοθεί ο Ψωμιάδης» και συμπλήρωσε, «είναι προς το συμφέρον του να παραδοθεί στις αρχές. Το έχω ήδη διαμηνύσει σε συγγενικά του πρόσωπα. Οι κατηγορίες εις βάρος του δεν ευσταθούν. Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία στην δικογραφία που να αναφέρονται σ αυτόν και να τον ενοχοποιούν».

Λίγα λεπτά νωρίτερα σε ραδιοφωνική εκπομπή του NovaΣΠΟΡ FM, ο Χρήστος Στάθης, δήλωσε πως ο Μάκης Ψωμιάδης, εις βάρος του οποίου εκκρεμή ένταλμα σύλληψης, πρόκειται να παραδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες στα χέρια της δικαιοσύνης αφού ολοκληρώσει κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στάθης δήλωσε: «Ο κ. Ψωμιάδης θα προχωρήσει σε αυθόρμητη προσέλευση εντός των επόμενων ωρών. Έχει ορισμένες υποθέσεις να τακτοποιήσει», και  πρόσθεσε: «Είναι άποψή μου και… δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου! Δεν έχει καμία συμμετοχή στο σκάνδαλο».

Μάλιστα ο δικηγόρος του Ψωμιάδη σχολίασε: «Πρώτη φορά βλέπω τόση… τάχιστη έκδοση βουλεύματος. Πλέον, η δικαιοσύνη πρέπει να χαίρεται για την επιτάχυνση, όπως ήθελαν οι υπουργοί της» και συμπλήρωσε: «Αγκαλιά με τη δικογραφία έβγαλα το καλοκαίρι. Καλό είναι να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν κριθεί ότι κάτι κακό συμβαίνει σε αυτό. Και αυτό θα το κρίνουν οι εισαγγελείς».

Πρώτιστο θέμα του Μάκη Ψωμιάδη βεβαίως είναι το ότι δεν θέλει να περάσει ούτε μία μέρα στη φυλακή.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…