Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε τι δώρο της έκανε η Μελάνια Τραμπ την ημέρα της ορκωμοσίας

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, έδωσε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι δώρο είχε μέσα το κουτί Tiffany&Co που της έδωσε η Μελάνια Τραμπ την ημέρα της τελετής της ορκωμοσίας.

NewsRoom 31/01/2018 | 14:11

«Ήταν μια υπέροχη κορνίζα» ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την ημέρα, το ζεύγος Τραμπ έφτασε στο Λευκό Οίκο όπου τους περίμεναν στην είσοδο οι Ομπάμα. Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέβηκε από το αυτοκίνητο χωρίς να περιμένει την γυναίκα του, Μελάνια ενώ δεν της κρατούσε καν το χέρι.

Η Μελάνια κρατούσε στο χέρι της ένα κουτί. Ήταν το δώρο για την Μισέλ Ομπάμα, όπως όριζε το πρωτόκολλο.

«Λοιπόν, υπάρχει όλο αυτό το πρωτόκολλο. Θέλω να πω ότι είναι σαν κρατική επίσκεψη. Σου λένε ότι θα κάνεις αυτό, θα σταθείς εδώ. Ποτέ δεν είχα ξαναπάρει τέτοια στιγμή δώρο οπότε σκέφτηκα ok» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μισέλ Ομπάμα.

Η πρώην Πρώτη Κυρία δέχτηκε το δώρο και αναζητούσε εναγωνίως κάποιον να το πάρει.

«Έφερες δώρο!» φέρεται να είπε στη Μελάνια Τραμπ εκείνη τη στιγμή η Μισέλ Ομπάμα. «Θα ασχοληθώ με το πρωτόκολλο».

Η Μισέλ Ομπάμα θυμάται που κοίταζε μάταια για κάποιον να το παραδώσει ενώ πόζαραν στις κάμερες. Τελικά για όσους δεν θυμούνται την στιγμή, τη λύση έδωσε ο Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος πήρε το δώρο από τη σύζυγό του και το έδωσε σε κάποιος από τους εργαζομένους του Λευκού Οίκου. 


ABC Breaking News | Latest News Videos