Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε και δεν έβαλε μιλιά αλλά το βλέμμα της τα έλεγε όλα (εικόνες)

Η απουσία της Μελάνια Τραμπ από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα προκάλεσε πολλά ερωτηματικά για το τι ακριβώς συμβαίνει με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

NewsRoom 07/06/2018 | 13:36

Χθες όμως, η Μελάνια Τραμπ μετέβη μαζί με τον σύζυγό της στην έδρα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), βγαίνοντας επιτέλους από τον Λευκό Οίκο.

Η Μελάνια Τραμπ δεν είχε εμφανιστεί δημοσίως μετά τη νοσηλεία της για πέντε ημέρες στα μέσα του Μαΐου για ένα «ήπιο πρόβλημα στα νεφρά».

Ωστόσο, είτε υπήρχε, είτε όχι ήταν ένα και το αυτό αφού δεν έβγαλε μιλιά. Έτσι μίλησε εξ΄ονόματός της ο Τραμπ.

«Είναι πολύ καλά. Πέρασε μια λίγο δύσκολη περίοδο, αλλά είναι πολύ καλά και είμαστε πολύ περήφανοι γι’αυτήν» είπε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το BBC, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στα κεντρικά γραφεία της FEMA, όπου συζητήθηκε το θέμα των προετοιμασιών για την περίοδο των κυκλώνων.

«Ο λαός της χώρας μας σε αγαπάει, σε ευχαριστούμε γλυκιά μου», πρόσθεσε στρεφόμενος προς την σύζυγό του.

Η ίδια η Μελάνια πάντως δεν μίλησε καθόλου όση ώρα βρισκόντουσαν στην αίθουσα οι δημοσιογράφοι. Χαμογέλασε βεβιασμένα μόνο μια φορά ποζάροντας στις κάμερες, ενώ ακόμα και όταν έβγαινε από την προεδρική λιμουζίνα ήταν συνοφρυωμένη.

Όπως ήταν φυσικό, η Μελάνια μπορεί να εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες θέλοντας να κλείσει μερικά στόματα για την απουσία της όλο αυτό το καιρό, ωστόσο, η εμφάνισή της δημιούργησε ένα νέο κύκλο σχολίων για το τι μπορεί να συμβαίνει στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και κάθε άλλο παρά χαρούμενη δείχνει.