Newsroom

Newsroom

Η Μελάνια Τραμπ αρχίζει να γίνεται συμπαθής στους Αμερικανούς – Ανεβαίνει η δημοτικότητα της

Η Μελάνια Τραμπ δεν θεωρείται ιδιαιτέρως αγαπητή στον αμερικανικό λαό και για το λόγο αυτό, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να αποδείξει πως διαθέτει και μια πιο ευαίσθητη πλευρά και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά.

58c147401dc5245f288b478a

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN/ ORC που δημοσιεύθηκε χθες, δείχνει ότι περίπου το 52% των Αμερικανών έχουν θετική γνώμη για τη Μελάνια Τραμπ, με την Πρώτη Κυρία να έχει κερδίσει δεκαέξι μονάδες αφότου ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ, ανέλαβε την προεδρία στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το CNN, όσα περισσότερα μαθαίνουν οι Αμερικανοί για την «Πρώτη Κυρία», τόσο περισσότερο τους αρέσει.

Τον Φεβρουάριο του 2016, το 24% των Αμερικανών πολιτών είχε θετική γνώμη για το μοντέλο, το 31% είχε αρνητική και το 23% δεν ήξερε καν ποια είναι.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης CNN/ORC δείχνουν επίσης πως, η πλειοψηφία των μορφωμένων γυναικών δεν στηρίζουν την τρίτη σύζυγο του Αμερικανού προέδρου.

Μόλις το 46% των γυναικών με ανώτερο/ανώτατο πτυχίο βλέπει τη Μελάνια με θετικό μάτι ενώ το 34% έχει γι΄αυτήν αρνητική άποψη. Αντιθέτως, το 55% των γυναικών που δεν έχουν πτυχίο, έχουν καλή γνώμη για τη Μελάνια ενώ το 28% αρνητική.

Κι όταν παίρνουν τον λόγο οι άνδρες, τότε το 72% των εκπροσώπων του ισχυρού φύλου που δεν έχουν πτυχίο, στηρίζουν τη Μελάνια ενώ για τους μορφωμένους, το ποσοστό ολισθαίνει στο 62%.

Η δημοσκόπηση του CNN/ORC διεξήχθη σε δείγμα 1.025 Αμερικανών.