Newsroom

Newsroom

Η "μεγάλη των μπάτσων σχολή" της Ηλείας- Ανακάλυψε μετά από 3 χρόνια τον υπαίθριο "οίκο ανοχής" των αλλοδαπών εργατών της Μανωλάδα

Την «Αμερική» ανακάλυψαν μετά από τρία χρόνια οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας που εντόπισαν – σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ – υπαίθριο οίκο ανοχής στο πευκοδάσος της Στροφυλιάς με εκδιδόμενες αλλοδαπές γυναίκες, αλλοδαπούς μαστροπούς και επίσης αλλοδαπούς πελάτες.

5752c79f1dc52467558b45c8

Του Μάκη Νοδάρου

Το θέμα της πορνείας νεαρών αλλοδαπών γυναικών από ομοεθνείς τους στην περιοχή της Μανωλάδας Ηλείας είχε αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια στις 16/3/2013 μετά από έρευνα το www.apokalypseis.com αλλά τότε οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας δήλωναν «έκπληκτες και ότι δεν γνωρίζουν τίποτα»

ενώ οι τοπικοί γνωστοί «παπαγάλοι» της ενημέρωσης έκαναν λόγο για υπερβολές.

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΙΣ 16/3/2013)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν, επ΄αυτοφώρω, χθες (3-6-2016) το βράδυ, στο Κουνουπέλι Μανωλάδας Ηλείας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 40 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται δύο γυναίκες ομοεθνείς των δραστών, ηλικίας 41 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε πταισματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, ενώ συνελήφθησαν και τρείς άνδρες υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας 33, 31 και 22 ετών για παράνομη παραμονή στη Χώρα.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης σε υπαίθρια δασική περιοχή στο Κουνουπέλι Μανωλάδας Ηλείας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας συνέλαβαν επ αυτοφώρω τον 40χρονο και τον 33χρονο να εξωθούν στην πορνεία και να εκδίδουν τις δύο γυναίκες, σε υπηκόους Μπανγκλαντές, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στον τόπο του περιστατικού συνελήφθησαν και τρεις υπήκοοι Μπανγκλαντές, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν μεταβεί εκεί για συνευρεθούν ερωτικά με τις δύο αλλοδαπές.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μαστροποί μετέφεραν τις γυναίκες με αυτοκίνητο από την Πάτρα στην προαναφερόμενη περιοχή έχοντας ειδοποιήσει προηγουμένως τηλεφωνικώς τους «υποψήφιους πελάτες».

Οι δράστες εξέδιδαν τις γυναίκες, σε υπαίθριους δασικούς χώρους, που τους διαμόρφωναν ειδικά για το σκοπό αυτό, τις τελευταίες δέκα ημέρες τουλάχιστον, κυρίως σε αλλοδαπούς, από τις περιοχές της Μανωλάδας, έναντι του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ, ενώ άλλαζαν τακτικά τους χώρους συνεύρεσης, προκειμένου να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους από τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι από την προανάκριση προέκυψε ότι η κάθε γυναίκα συνευρίσκονταν μέχρι και με είκοσι άνδρες κάθε βράδυ.

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δύο μαστροπούς και στις δύο γυναίκες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (3.095), ως προερχόμενο από την εγκληματική τους δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: apokalypseis.com

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…