Newsroom

Newsroom

Η Marina Celeste από τις Nouvelle Vague βρήκε την "υπερηχητική της αγάπη" στην Αθήνα – Συνέντευξη στο koutipandoras.gr

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια των Nouvelle Vague, Marina Celeste, ερμηνεύει το τραγούδι "Supersonic love" σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα. Σε συνέντευξή της στο koutipandoras.gr, μας μιλάει για τις εντυπώσεις της από το ταξίδι της στην Αθήνα, τα συναισθήματα της όταν τραγουδάει, τα επαγγελματικά πλάνα της για τη χρονιά που έρχεται, αλλά και για την πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.  

marina celeste2

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια των Nouvelle Vague, Marina Celeste, ερμηνεύει το τραγούδι “Supersonic love” σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα. Σε συνέντευξή της στο koutipandoras.gr, μας μιλάει για τις εντυπώσεις της από το ταξίδι της στην Αθήνα, τα συναισθήματα της όταν τραγουδάει, τα επαγγελματικά πλάνα της για τη χρονιά που έρχεται, αλλά και για την πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.  

– Θα μας πείτε δυο λόγια για το τραγούδι “Supersonic Love” που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ελλάδα; 

Μου αρέσει η κινηματογραφική ατμόσφαιρα που αποπνέει, ενώ μου θυμίζει έντονα την εποχή των 60’s. Είναι γραμμένο με έναν τρόπο που μου φέρνει στο μυαλό τις συνθέσεις του Ennio Morricone. Ένα τραγούδι σαν αυτό δημιουργεί μια γλυκιά και διαχρονική αίσθηση, ένα έντονο συναίσθημα και αυτό ακριβώς είναι που αγαπάω στη μουσική. 

– Ποια είναι τα συναισθήματά που σας “γεννά” όταν το τραγουδάτε;
Είναι πολύ συναισθηματικό και τρυφερό κομμάτι. Τόσο γλυκό, σαν τη φρέσκια κρέμα πάνω στον καφέ. Η εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό είναι στιγμές από ένα χαρούμενο πρωινό μια ηλιόλουστη μέρα.

– Πείτε μας δυο λόγια για τη συνεργασία σας με τον Ian Ikon που υπογράφει τους στίχους και τη μουσική.
Είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία και γίναμε φίλοι. Είναι ένας έξυπνος και ταλαντούχος καλλιτέχνης που απολαμβάνει να μοιράζεται τις σκέψεις και τις ιδέες του με τους συνεργάτες τους. 

– Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την επίσκεψη σας στην Αθήνα;
Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω και να γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους. Το να αφήνω για λίγο στην άκρη τον προσωπικό μου χώρο και την καθημερινότητα, με βοηθάει να φρεσκάρω το μυαλό μου και να παίρνω δύναμη να συνεχίσω. Δεν κατάφερα να μείνω πολλές μέρες και να επισκεφθώ πολλά μέρη, ωστόσο βρέθηκα σε κάποια μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας. Μου άρεσε ο ήλιος και ο ζεστός καιρός. Είναι μεγάλη χαρά να ταξιδεύεις για να τραγουδάς και νοιώθω περήφανη που το έχω καταφέρει μέχρις στιγμής. Η Αθήνα είναι μια ερωτική πόλη! 

– Πως θα περιγράφατε την πόλη;

Μου αρέσουν τα σημάδια της ιστορίας που συναντάς σε κάθε δρόμο, σε κάθε κρυφό σημείο της πόλης. Ακόμα και η θέα από το παράθυρο του αυτοκινήτου τα φωτεινά καλοκαιρινά πρωινά, μου φάνηκε εκπληκτική. Είναι ένα παρελθόν περήφανο για την ύπαρξη του που κατάφερε να επιβιώσει μέσα στους αιώνες. Αγάπησα πολύ αυτή την πόλη. 

– Ποια είναι τα τρία αγαπημένα σας τραγούδια;

Walk on By (Aretha Franklin), The look of Love (Dusty Springfield), Close to You (Carpenters). 

– Ποια είναι η γνώμη σας για την πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη;

Πιστεύω ότι τα οικονομικά συμφέροντα είναι πολύ ισχυρά και ότι οι πολιτικοί δεν μπορούν να αντιληφθούν πως είναι η πραγματική ζωή και η καθημερινότητα των ανθρώπων. Η ζωή είναι πάντα πολύ πιο ασφυκτική για όσους ζουν μέσα στη φτώχεια. 

– Ποια είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια για τη χρονιά που έρχεται;
Τελειώνω ένα νέο άλμπουμ με τον γάλλο κιθαρίστα και παραγωγό Bogdan Terry και φυσικά θα επανέλθω στην Αθήνα για να τραγουδήσω live το “Supersonic Love”!

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ιan Ikon

Συνέντευξη στην Ηλέκτρα Ζαργάνη

 

 

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

«Είδα την είσοδο της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο Columbia» - Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ανακοίνωσε πως η…

Πώς μέσα σε 35 λεπτά ο γνωστός YouTuber Άγγελος Κυρίτσης κάνει φύλλο και φτερό το succes story του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Κυριτσης Μητσοτακης

Πώς μέσα σε 35 λεπτά ο γνωστός YouTuber Άγγελος Κυρίτσης κάνει φύλλο και φτερό το succes story του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Ένα βίντεο περίπου μισής ώρας που «τσακίζει» όλη την πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και στο τέλος έφαγε και ξύλο από τους θεατές (video)

ΜΜΑ

Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και στο τέλος έφαγε και ξύλο από τους θεατές (video)

Η γυναίκα εμφανίστηκε αιφνιδιασμένη από τη συμπεριφορά που είχε ο αθλητής και τον πλησίασε για…

Iταλία: Ερευνητές βρήκαν το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα – «Αναγνώσθηκαν» πάπυροι από βιονικό μάτι

mike gorrell 61cMb0WQAMA unsplash

Iταλία: Ερευνητές βρήκαν το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα – «Αναγνώσθηκαν» πάπυροι από βιονικό μάτι

Το βιονικό μάτι εντόπισε χίλιες νέες λέξεις, σε σύγκριση με την προηγούμενη, η οποία είχε…