Η Μ. Μπαζιάνα δεν ζητάει "σφαίρες" ούτε έχει offshore για να τη θεωρεί ο Άδωνις "απλά άψογη"

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη συνέντευξη της Μπέτυς Μπαζιάνα στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μόνο που για μια ακόμη φορά ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παραδώσει τα κλειδιά της Πειραιώς, έδειξε τη ρηχότητα με την οποία αντιμετωπίζει την πολιτική πραγματικότητα.

59db7e401dc524166f8b4745 1

Ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί προφανώς μεμπτό το γεγονός ότι η σύζυγος ενός πρωθυπουργού παραχώρησε συνέντευξη και τοποθετήθηκε επί σειράς ζητημάτων εξ ου και σχολίασε ότι «η κα Μπαζιάνα αποφάσισε να λάβει μέρος στην πολιτική διαμάχη αποκαλύπτοντας έναν πρωτόγονο, μεγάλο υποκριτικό αριστερό φανατισμό». 


Το γεγονός ότι ο κ. Γεωργιάδης μιλάει για φανατισμό είναι από μόνο του οξύμωρο αφού πρόκειται για έννοια η οποία αντικατοπτρίζει απόλυτα τη δική του προσωπικότητα. Προφανώς λοιπόν δεν είναι ο υποτιθέμενος φανατισμός της κας Μπαζιάνα που το ενοχλεί αλλά ότι εκφράζει απόψεις τις οποίες ο ίδιος απεχθάνεται.

Αν ζητούσε για παράδειγμα η Μπέτυ Μπαζιάνα «μια σφαίρα στο κεφάλι» κάποιου «αναρχοκομμουνιστή» όπως έκανε ο περιβόητος πια ραββίνος Φριζής, ίσως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να την έβρισε «απλά άψογη».

Όπως πιθανότατα θα την εκθείαζε αν εξέφραζε κάποια θετική άποψη για τους κατόχους offshore εταιριών. Αν είχε και μια δική της offshore όπως η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη μάλιστα, δεν αποκλείεται να την χαρακτήριζε και εξαιρετική επιχειρηματία. Κι αν δεν τη δήλωνε στο πόθεν έσχες της (τυχαία ίσως, όπως η σύζυγος Μητσοτάκη) και τολμούσε κανείς να το σχολιάσει τότε για τον κ. Γεωργιάδη αυτός θα ήταν ο κακός που θα χτυπούσε τα «γυναικόπαιδα».

Αν επίσης είχε να επιδείξει αφιερώσεις του Παττακού και «τσεκουράτους» πολιτικούς φίλους όπως ο Μάκης Βορίδης ή γιατί όχι αν διαφήμιζε στη συνέντευξή της ένα ανιστόρητο και χυδαίο βιβλίο ο δηλωμένος φασίστας συγγραφέας του οποίου αρνείται το Ολοκαύτωμα, πάλι τότε ο Γεωργιάδης μπορεί να εξέφραζε για εκείνη τον θαυμασμό του.

Δυστυχώς για τον ίδιο η Μπέτυ Μπαζιάνα εξέφρασε απόψεις που παρασάγγας απέχουν από τις δικές του. Κι αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν βρίσκει σύμφωνο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Εκτός αν είναι τόσο αφελής που περίμενε η σύντροφος του πρωθυπουργού να πει τον Αλέξη Τσίπρα ψεύτη και απατεώνα όπως τον αποκαλεί ο ίδιος. 

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να ενοχλείται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ από το γεγονός ότι αν και δεν έχει θεσμικό ρόλο, τόλμησε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί πολιτικά. Δεν τολμάμε όμως σκεφτούμε κάτι τέτοιο γιατί θα πρέπει να αναλύσουμε μετά και την παρουσία της Ευγενίας Μανωλίδου σε σπίτι όπου όπως μας ενημέρωσε μέσω twitter δεν μπορούσε να παρευρεθεί ο ίδιος.