H ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα μιλάει για τη viral σκηνή στον Σασμό με τον Πετρή νεκρό (video)

Μία ερμηνεία που συγκλόνισε το διαδίκτυο, με έμπνευση από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. 

Sasmos Marina1

Η Μαρία Πρωτόπαππα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «ArtWeek» και μίλησε στη Λένα Αρώνη για την πορεία της στο θέατρο αλλά και τη σκηνή που ως Μαρίνα Βρουλάκη στον «Σασμό» συγκλόνισε τα κοινωνικά δίκτυα που υποκλίθηκαν στο ταλέντο της. 

«Κάτι άλλαξε μέσα μου με την επικοινωνία αυτή του κόσμου» υποστήριξε η ηθοποιός. «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο κόσμος διψά για σεβασμό, εγώ αυτό κατάλαβα. Ο κόσμος που συγκινήθηκε και μίλησε μέσα από τα social media, κατάλαβα ότι έμεινε ικανοποιημένος από μένα και τους τίμησα, κάνοντας όσο καλύτερα την δουλειά μου. Η απαξίωση είναι αυτή που δεν αντέχεται», είπε η Μαρία Πρωτόπαππα στην ΕΡΤ.

Για την πορεία της στο θέατρο σχολίασε: «Στο θέατρο μπήκα στα 18 μου. Έδωσα εξετάσεις τρέμοντας, ενώπιον των δασκάλων μου. Ήταν ο Γιώργος Λαζάνης ο οποίος που έδωσε πρώτος το πάτημα, το να μείνω στο θέατρο. Μου έδωσε τον πρώτο μου δυνατό ρόλο, όταν τελείωσα τη σχολή. Εμείς δουλεύαμε βέβαια νωρίτερα. Μετά βρέθηκα με τον Μίμη Κουγιουμτζή. Με τι δική του ελαφράδα και τη γενναιοδωρία του. Έκατσα χρόνια εδώ στο θέατρο. Ήταν οικογένεια, με τα καλά, τα άσχημα, αλλά… αυτό εδώ το μέρος το θυμάμαι σαν χθες».

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…