Με κορονοϊό ο Χαραλαμπόπουλος – «Είμαι θετικός άνθρωπος…»

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

κουρεας

Για τις επόμενες ημέρες αναβάλλεται η θεατρική παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στην οποία και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη στο Θέατρο Ακροπόλ.

«Έπεσε και το κάστρο της Σεβίλλης στο Ακροπόλ!!! Από κεκτημένη ταχύτητα ως Θετικός άνθρωπος… θετικός και στον Covid. Θετικός όμως κι ως διάθεση… θα περάσει κι αυτό και θα επανέλθουμε ακμαίοι και πιο δυνατοί», έγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός στο Instagram.

Η υπόθεση του έργου

Στον «Κουρέα της Σεβίλλης» του Μπωμαρσαί, ο Φίγκαρο είναι ένας τυχοδιώκτης που εμπλέκεται στη διαμάχη ανάμεσα στον γέρο Ντοτόρε Μπαρτόλο και τον νεότερό του κόμη Αλμαβίβα με αφορμή το χέρι της πανέμορφης Ροζίνας. Με τη βοήθεια του ευρηματικού Φίγκαρο, ο έρωτας του κόμη και της Ροζίνα νικά στο τέλος και οδηγείται στον γάμο. Πολύ περισσότερο, όμως, από έναν καταφερτζή πονηρό και ονειροπόλο χαρακτήρα, ο εμβληματικός κουρέας ήταν προάγγελος της Γαλλικής Επανάστασης, μιας επανάστασης που έμελλε να αλλάξει τον κόσμο.

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…