Newsroom

Newsroom

H Γουινόνα Ράιντερ άνοιξε τα «χαρτιά» της για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός αποκάλυψε πως μετά τον χωρισμό της με τον συμπρωταγωνιστή της στον «Ψαλιδοχέρη» Τζόνι Ντεπ το 1993 βίωνε μια περίοδο με τεράστιο πόνο.

γουαινονα

«Αυτή ήταν η πραγματική μου ζωή στο “Girl, Interrupted”», είπε χαρακτηριστικά. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μετά από μόλις πέντε μήνες σχέσης και χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια. Το τατουάζ «Winona forever» του Ντεπ τελικά μετατράπηκε στο «Wino forever».

“Κοιτούσα τις ψεύτικες μελανιές και τα κοψίματα στο πρόσωπό μου (όταν γυρνούσε το δράμα του 1994, The House of the Spirits) και δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου ως αυτό το μικρό κορίτσι. Μάλιστα, θυμάται να λέει “Θα συμπεριφερόσουν σε αυτό το μικρό κορίτσι, όπως συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου; Δεν με πρόσεχα καθόλου” τόνισε η ηθοποιός.

«Ποτέ δεν μίλησα γι’ αυτό. Υπάρχει αυτό το κομμάτι του εαυτού μου που είναι πολύ προσωπικό. Έχω ένα μέρος στην καρδιά μου για εκείνες τις μέρες. Αλλά για κάποιον νεότερο που μεγάλωσε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι δύσκολο να το περιγράψω».

Το 2020, η Ράιντερ υπερασπίστηκε τον Ντεπ κατά τη διάρκεια της δίκης του για δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκαλώντας τον «καλό άνθρωπο» και λέγοντας ότι ένιωθε «πολύ ασφαλής μαζί του».

«Η ιδέα ότι είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο είναι το πιο μακρινό πράγμα από τον Τζόνι που ήξερα και αγαπούσα», είπε τότε σε δήλωσή της. «Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτές τις κατηγορίες. Ποτέ, μα ποτέ δεν ήταν βίαιος απέναντί μου. Ποτέ, ποτέ δεν ήταν καθόλου βίαιος απέναντί μου. Ποτέ δεν υπήρξε βίαιος ή καταχρηστικός απέναντι σε κανέναν που έχω δει».

 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…