Newsroom

Newsroom

Η Ferrari έχασε τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Testarossa

Η Ferrari Testarossa είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της Scuderia, δεν θα φέρει αυτή την ονομασία.

598588721dc524fd3f8b4567

Ο λόγος; Η Ferrari έπρεπε να παραιτηθεί από τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος μετά από αγωγή που δέχτηκε από τον Γερμανό Kurt Hesse και την εταιρία του Autec AG. Η υπόθεση πήγε στο δικαστήριο του Ντίσελντορφ, με τον δικαστή να αποφασίζει πως η ιταλική εταιρία δεν είχε χρησιμοποιήσει αρκετά το όνομα Testarossa τα τελευταία πέντε χρόνια, προκειμένου να το προστατεύσει και να μπορεί να το κρατήσει.

Η Ferrari θα προσφύγει στο ανώτερο δικαστήριο της Γερμανίας, γνωστό ως Oberlandesgericht, μιας και όπως υποστηρίζει παρέχει προστασία στο όνομα, μιας και προσφέρει συντήρηση και επισκευές στις παλιές Testarossa.

Αν τελικά το δικαστήριο αποφασίσει να δώσει τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Testarossa στην Autec AG, τότε αυτή θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει στα προϊόντα της (παιχνίδια, τηλεκατευθυνόμενα, drones κτλ).

Πηγή: Del Spiegel

Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας – Ήταν ο μεγάλος αδερφός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα

palaiokostas nikos

Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας – Ήταν ο μεγάλος αδερφός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα

Μετά την αποφυλάκισή του εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στα Τρίκαλα, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε…

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο λόφο του Στρέφη: Εκκενώθηκε το κτήριο «Εξωστρεφή»

ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο λόφο του Στρέφη: Εκκενώθηκε το κτήριο «Εξωστρεφή»

Λίγες ώρες μετά τις εντολές Χρυσοχοΐδη για την απαγόρευση εκδηλώσεων στον Εξωστρεφή, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίηση…

Ο πλανήτης αποχαιρετά τον Πάπα Φραγκίσκο – Ηγέτες από όλο τον πλανήτη παρών στο «ύστατο χαίρε (live)

papas 1

Ο πλανήτης αποχαιρετά τον Πάπα Φραγκίσκο – Ηγέτες από όλο τον πλανήτη παρών στο «ύστατο χαίρε (live)

Στις 10 το πρωί ώρα Ιταλίας (11 ώρα Ελλάδας) η Ιταλία και ολόκληρος ο κόσμος…