Newsroom

Newsroom

H Φαίη Σκορδά ισοπέδωσε το σεξιστικό Bachelor με καλεσμένο τον… «εργένη» Βασιλάκο (video)

Στάθηκε στο ύψος της κατακρίνοντας το τηλεοπτικό υποπροϊόν του Alpha η παρουσιάστρια

My Post 1

 

Είναι γεγονός ότι οι κάποτε υποτιμημένες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές αποδείχτηκαν πολύ πιο έτοιμες να διαχειριστούν δύσκολα θέματα τους τελευταίους μήνες, ακόμη και σε σύγκριση με ενημερωτικές εκπομπές με παρουσιαστές δημοσιογράφους με πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ.

Ιδιαίτερα οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο πλαίσιο του κινήματος #metoo, έδωσαν στα «πρωινάδικα» την ευκαιρία να δείξουν ότι είναι απόλυτα ικανά να διαχειριστούν ευαίσθητα θέματα, χωρίς να «κιτρινίζουν», χωρίς να παριστάνουν τους εισαγγελείς και διατηρώντας απόλυτο σεβασμό προς τα θύματα, αλλά και τον νομικό πολιτισμό.

Την ίδια ώρα, ενημερωτικές εκπομπές αντιμετώπιζαν τα ίδια θέματα με «ξύλινη» γλώσσα, σε μια εμφανώς άβολη κατάσταση για τους παρουσιαστές.

Την περίοδο ωριμότητας των «πρωινάδικων» πάντως έκανε για μία ακόμη φορά εμφανή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, με αφορμή την παρουσία του Παναγιώτη Βασιλάκου, του πρωταγωνιστή του πιο σεξιστικού τηλεπαιχνιδιού που έχει παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, του Bachelor.

Ο κ. Βασιλάκος επιχείρησε να υπεραμυνθεί του θλιβερού τηλεοπτικού προϊόντος που προσβάλλει τις γυναίκες, υποστηρίζοντας ότι είναι υποκειμενικό θέμα το αν αρέσει η εκπομπή σε κάποιον ή όχι.

«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», είπε η Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, ο Βασιλάκος υποστήριξε ότι το παιχνίδι ήταν ειλικρινές ως προς τον «αυθορμητισμό» του και ότι δεν υπήρχε σενάριο που ακολουθούσαν πιστά οι παίκτες.

«Μπορεί να έχει ακουστεί το οτιδήποτε. Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, λειτούργησα κι εκεί», είπε για να λάβει πληρωμένη απάντηση από την κ. Σκορδά.

«Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει», απάντησε, ενώ σε όλη τη συζήτηση έδειχνε ανοιχτά τη δυσπιστία της σε ό,τι έλεγε ο «Εργένης» Βασιλάκος αλλά και την αντίθεσή της προς το τηλεοπτικό υποπροϊόν που προβάλλει και φέτος ο Alpha.

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…