Newsroom

Newsroom

H Φαίη Σκορδά δεν μάσησε τα λόγια της για τον καυγά Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή (video)

Τι σχολίασε για τη φωτογραφία που «κουβάλησε» στο πλατό η βουλεύτρια της ΝΔ

Screenshot 9

Η Φαίη Σκορδά μέσα από τη σημερινή της εκπομπή πήρε θέση για το επεισόδιο μεταξύ Βαρεμένου και Καραμανλή.

Η παρουσιάστρια δεν χαρίστηκε σε κανέναν από τους δύο «πρωταγωνιστές», αλλά ξεκίνησε το σχόλιο της από την κίνηση της βουλεύτριας της ΝΔ να σηκώσει στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ την περίφημη φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα και αυτό λέει πολλά…

«Θεωρώ ότι πάνω στο γεγονός, ούτε καν να το προφέρεις μπορείς, μπροστά στους γονείς και σε όλη την οικογένεια, στον χαμό των δύο παιδιών και στον τρόπο που φύγανε, δεν μπορείς καν να μιλήσεις. Όποιος αναφέρεται σε αυτό και συσχετίζεται με άλλα πράγματα, είτε έχουν πολιτική διάσταση, είτε έχουν κοινωνική διάσταση. Για μένα είναι απαράδεκτο. Σε αυτό χρειάζεται για’ μένα μόνο σιωπή.

Δεν μιλάς, σκύβεις το κεφάλι, κάνεις την προσευχή σου και λες δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις οικογένειες. Όποιος πάει προετοιμασμένος σε μια εκπομπή, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτό το τραγικό γεγονός και σκέφτηκε να τυπώσει κάτι, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω σε ανθρώπινο επίπεδο. Πώς σκέφτηκες να το κάνεις, όταν από πίσω, στον κορμό της σκέψης σου, υπάρχει αυτό το τραγικό γεγονός», σημείωσε η  Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια εύλογα εξέφρασε την ισχυρή διαφωνία της με την κίνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αρπάξει τη φωτογραφία από τα χέρια της Α. Καραμανλή.

«Απαράδεκτη και μια συμπεριφορά που είναι βία, είναι κίνηση και μιλάμε για ένα άνθρωπο με πολλά χρόνια αέρα στις πλάτες του. Με αφορμή ένα γεγονός θέλουμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι; Για κάτι ανθρώπινο, για μία συμπεριφορά. Είναι δυνατόν;», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…