Η ερώτηση δημοσιογράφου που εκνεύρισε τον Άκη Τσοχατζόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με συγκεκριμένη ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος εκνευρίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Κορυδαλλού.

590b3b2f1dc52477248b47a5

Με το που βγήκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος από τις φυλακές Κορυδαλλού όλες οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του για μια δήλωση.

Εκείνος με δηλώσεις του κατηγόρησε ευθέως και ονομαστικά τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου για το γεγονός ότι βρέθηκε στη φυλακή. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «βρέθηκα στον Κορυδαλλό με ευθύνη των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σημίτη. Αυτά, όμως, αφορούν το δικαστήριο μου. Έληξε ο εγκλεισμός και βασανισμός μου». «Η υγεία μου δεν είναι η καλύτερη. Θέλω να δω τον γιο μου. Σε μία εβδομάδα που θα είμαι καλύτερα, θα τα πούμε» συμπλήρωσε.

Όμως, μια ερώτηση που του έγινε αργότερα ενώ πήγαινε προς το αυτοκίνητο τον εκνεύρισε. Ποια ήταν; Πώς βρήκε ακριβώς τα χρήματα της εγγύησης, ποιος ήταν εκείνος που πλήρωσε δηλαδή τα 200.000 ευρώ για να βγει από τη φυλακή.

Αντί να απαντήσει, ο Άκης Τσοχατζόπουλος εκνευρίστηκε και σε έντονο ύφος φώναξε προς τη δημοσιογράφο: «Τι λέτε τώρα; Πάτε με τα καλά σας; Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν μπορείτε να με ρωτάτε τέτοια πράγματα. Είναι τεχνικά πράγματα. Έχω δικηγόρους για αυτά».

Προφανώς, όπως φαίνεται, το άλλοτε κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να πιστεύει ότι οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να τον ρωτούν οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό που ο ίδιος θέλει να ακούσει.