Newsroom

Newsroom

H ΕΡΤ «έκοψε» το μοναδικό αξιόλογο 4λεπτο της φετινής Eurovision – Προτιμήθηκαν οι διαφημίσεις

Ένα από τα πιο αδικημένα τραγούδια της ιστορίας της Eurovision αποθεώθηκε στην Ιταλία, αλλά στην Ελλάδα δεν το είδαμε ποτέ

AP22132754791019

Διαφημίσεις έβλεπε το ελληνικό κοινό της ΕΡΤ την ώρα που στη σκηνή της Eurovision στο Τορίνο, οι Il Volo ερμήνευαν το Grande Amore, τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό από το 2015. 

Σε μια χρονιά που συγκεντρώνει αρκετές από τις πιο αδιάφορες συμμετοχές που έχουν υπάρξει στον διαγωνισμό, τόσο που κάνει την ελληνική συμμετοχή του Die Together να ξεχωρίζει ως… φαβορί, η ΕΡΤ θεώρησε σκόπιμο να «ρίξει» διαφημίσεις πάνω στην εμφάνιση των Il Volo, που ερμήνευσαν το Grande Amore κατά τη διάρκεια της αναμονής για την ψηφοφορία, «κόβοντας» έτσι ίσως το μοναδικό ενδιαφέρον τετράλεπτο του τριήμερου μουσικού διαγωνισμού.

Το Grande Amore των Il Volo αποτέλεσε τη συμμετοχή της Ιταλίας στη Eurovision το 2015. Το τραγούδι ήρθε πρώτο στην ψηφοφορία του κοινού, αλλά έκτοι στην ψηφοφορία των επιτροπών με αποτέλεσμα να «προσγειωθούν» τελικά, στην τρίτη θέση, διαμορφώνοντας έτσι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στην ιστορία του θεσμού. 

Απολαύστε το, όπως ερμηνεύθηκε χθες στη Eurovision, με τα δύο από τα τρία μέλη του να βρίσκονται στη σκηνή, ενώ ο τρίτος συμμετείχε από απόσταση, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

 

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…